Cronica Campionatului National de Endurocross – Et.I – Sebis 25.07.2020

C43A1764 xClubul Lion Racing Team Sebis a organizat sambata prima etapa din Campionatul National al Romaniei la Endurocross. Sebis Enduro Challenge a avut loc pe 25 iulie 2020 in localitatea Sebis din judetul Arad si a fost conform regulamentului disciplinei una dintre cele 3 etape de Endurocross Extrem din acest sezon competitional.

Au concurat clasele: Moto – A, VET, B, C si FETE; QUAD – A și C; ATV – A și C.

001 C43A4376 xDupa mai bine de zece ani de la apariția acestei discipline moto, clubul Lion Racing Team Sebiș a adus Endurocrossul acole unde era la începuturile sale, la peste 100 de concurenți la o singură etapă.

Lăscoiu Denis de la Clubul Extrem Motors Orăștie căștigă concursul la clasa PRO Moto. Cel mai bun Veteran este Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni).

02 C43A1969Cel mai bun expert este Leric George Florentin de la clubul Hard Enduro Arad. La clasa Hobby se impune juniorul Tudur Alexandru George de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

La această etapă națională de Endurocros au luat startul și două fete, câștigătoare fiind Grigoraș Maria de la clubul Top Cross TCS Otopeni.

001 C43A3778Concioiu Mihai (ATH Racing Florești), termină primul la clasa ATV Pro, iar Boran Alexandru Bogdan (Lion Racing Team Sebiș), la Hobby.

La Quad PRO câștigător este Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), iar la Hobby urcă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului Iacob Marco (Quad Club Timișoara).

Rezultatele finale CNIR Endurocross Etapa I – Sebis 25.07.2020 sunt disponibile aici.

02 C43A4238Felicitări tuturor sportivilor pentru respectarea condițiilor impuse de Starea de Alertă și felicitări organizatorilor pentru o etapă în care au fost depuse eforturi serioase pentru ca distanțarea fizică și sănătatea participanților să fie pe primul plan.

Următoarea etapă națională de Endurocross va fi organizata tot de Lion Racing Team Sebiș și este programată la Pleșcuța (Arad), pe 22 august 2020.