Cronica CNIR Endurocross Et. IV – Secas, Brazii – 18.10.2020

0001 IMG_3243Etapa a IV-a a Campionatului National de Endurocross a avut loc duminica trecuta la Secas, in judetul Arad. Asociatia Clubul Sportiv Lion Racing Team Sebis a organizat aceasta etapa pe 18 octombrie 2020 impreuna cu autoritatile locale din localitatea Brazii.

Au concurat clasele: MOTO Veterani, B, C si Fete; QUAD-A și C; ATV-A și C.

Aceasta a fost ultima etapă organizată de clubul ACS Lion Racing Team Sebiș din acest sezon competițional. Ținem să 001 IMG_4084felicităm pe această cale organizatorii pentru eforturile depuse în acest an dificil pentru organizarea celor trei etape de Extrem Endurocross. Urmează însă etapele finale ale Campionatului Național, etape decisive pentru toate clasele. Este de menționat aici că diferențele dintre sportivii de la vârful clasamentului sunt mici și pot fi recuperate, astfel încât titlurile de Campion Național de la majoritatea claselor sunt încă în joc.

02 C43A9198La Secas, cel mai bun Expert este Dragoi Alin Albert (CSM Flacara Moreni), urmat la 5 minute de Steau Ionut Bogdan (Extrem Motors Orăștie). Tudur Alexandru George (Lion Racing Team Sebiș), se impune la clasa Hobby, iar Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni), la clasa Veterani. Pe locul doi la Veterani sosește Sarandan Cristian (Lion Racing Team Sebiș), iar pe trei Căraba Florin Marius (Master Bike Cluj).

C43A0376La clasa Quad PRO ajunge primul Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău). Pe doi încheie Maestrul Sportului Bodea Sebastian (Quad Club Timișoara), iar pe trei Burjan Zoltan (Haita Deva). La clasa Quad Hobby se impune Iacob Marco de la Quad Club Timișoara.

Reușește prima sa victorie la clasa ATV PRO Bistrian Claudiu Cosmin (Lion Racing Team Sebiș). Acesta este urmat de Bercea Savu Alin și Timofte Ioan de la același club. Avem un nou sportiv câștigator și la clasa ATV Hobby: Brazdau Alin de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

Rezultatele complete ale CNIR Endurocross Secas Brazii sunt disponibile aici.

Următoarea etapă este programată la Bacău, sâmbătă 24 octombrie 2020.