Cronica CNIR Endurocross Polaris Et.VI – Mica (Jud.Cluj) 09.07.2022

WhatsApp Image 2022-07-09 at 8.54.49 PMEtapa a VI-a din Campionatul National de Endurocross Polaris a avut loc sambata trecuta in localitatea Mica din judetul Cluj. Concursul Paparudele Extreme Crosscountry MICA 2022 a fost organizat de catre Clubul Lion Racing Team Sebis  pe 9 iulie.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C; QUAD-A și C; ATV-A, C și Veterani.

La clasa Moto Expert am avut parte de o frumoasă luptă între Armand Pasztorkai (Dirt Bike Riders Baia Mare), și Barbos Gavril Darius (Master Bike Cluj). Acestia sunt și la varful clasamentului general dupa primele cinci etape,  la Mica Armand reușind o frumoasă victorie, prima din acest sezon competițional. Felicitări!

Cojocaru Cristi profită de lipsa liderului Botoacă Andrei si reduce din diferenta fata de primul loc la clasa Moto A. Ivan Casian Ionut (Lion Racing Team Sebiș), reușește o nouă victorie la clasa C și se distanțează în clasamentul general față de Bretan Florin Ioan.

La clasa Moto Veterani castiga din nou Caraba Florin Marius de la clubul Master Bike Cluj.

WhatsApp Image 2022-07-09 at 8.55.24 PMCrăete Mădălin (Quad Club Timișoara), se impune la clasa ATV A, iar Cotuț Raul la clasa C.

La clasa Quad A, liderul clasamentului Lorincz Csaba (Quad Club Timișoara), urca pe cea mai inalta treapta a pofiumului, iar la clasa C coechipierul său Tcaciuc Gabriel Daniel profită de lipsa lui Diaconescu Bogdan pentru a câștiga și prelua șefia clasamentului general după primele șase etape

Rezultate CNIR Endurocross POLARIS ET VI – Mica (Cluj) 09.IULIE.2022

Clasament CNIR EC Polaris 2022 dupa 6 etape

Următoarea etapă din CNIR Endurocross Polaris 2022 va fi organizată tot de clubul Lion Racing Team Sebiș și se va desfășura în localitatea Cristior, pe 30 iulie.