Cronica CNIR Supermoto & Viteza Jr. Et. III si IV – Arad 23-25.04.2021

Campionatele Nationale de Supermoto si Viteza Juniori pe Motodrom au avut programate la sfarsitul saptamanii trecute etapele III si IV din sezonul competitional 2021. Organizator a fost clubul VIK Power Arad, aceasta cursa fiind si cursa de adio de la circuitul de care ne leaga atat de multe amintiri: circuitul de Supermoto VIK Power.

Au concurat clasele: SM65, SM85, SOpen, Hobby, Veterani, Junior I, II, III, 85cc, 125 Sport și Moto 3.

Concursul s-a desfasurat pe parcursul a trei zile, vineri fiind ziua dedicata antrenamentelor, pentru ca sambata si duminica sa fie programete etapele nationale trei si respectiv patru. La eveniment nu a fost permisa din pacate prezenta spectatorilor din cauza restrictiilor sanitare.

Braescu Denis de la clubul Lupo Racing Timisoara, confirma rezultatele bune din primele doua etape si conduce acum clasa SM Open cu maxim de puncte posibile, 200.

afis sm aradCel mai bun Veteran in toate mansele disputate este Lelli Andrea (VN Motorsport Timisoara). La clasa SM85 avem un lider autoritar, Patrick Pascota de la clubul Pascota I.I. Timisoara.

Iovita Mark Luca (VN Motorsport Timisoara), castiga in ambele zile si are la finalul celor 4 etape 195 de puncte si o singura mansa pierduta. La clasa Hobby se impune in ambele zile Pintea Petrisor Daniel de la clubul Arici Supermoto Arad.

În Campionatul Național de Viteză Juniori pe Motodrom avem următoarea situație după patru etape:

Ioviță Dean Victor (VN Motorsport Timisoara), are maxim de puncte posibile, 100, la clasa Junior 3.

La clasa 85cc, Kisss Edward Stefan de la CSA Steaua Bucuresti se impune in etapa de duminica si conduce in clasamentul general dupa patru etape.

C43A2692Clasele 125 SP si Moto3 sunt ambele dominate clar de sportivi de la clubul Steaua Bucuresti, Patrascoiu Cristian si Galfi Csaba Zalan avand fiecare maxim de puncte posibile, 100.
CNIR Supermoto + Viteza pe Motodrom – Clasament General dupa 4 etape
Urmatoarea etapa nationala este programata sa aiba loc pe circuitul de la Prejmer in weekendul 19-20 iunie 2021.

Va asteptam!