Cronica CR MX Lugoj – 19.05.2019

WhatsApp Image 2019-05-20 at 16.05.04 (1)Duminica a avut loc la Lugoj prima etapa din Campionatul Regional de Motocros al zonei de Vest. Organizatorul acestei etape regionale a fost clubul Moto Extrem Lugoj, aceasta având loc pe 19 mai 2019 pe circuitul din zona Dealurilor Hezerisului.

Au concurat clasele: PRO, VETERANI, MINICROS, MAXICROS, HOBBY, AMATORI. Au alergat in total aproape 50 de sporivi, spre bucuria noastra un mare număr dintre aceștia fiind piloți care concurează pentru prima dată într-o competiție oficială, mai mult, am avut și sportivi care au pășit pentru prima dată pe o pistă de motocros.

La clasa Pro s-a impus Mihai Stoichescu în ambele manșe, locul 1 fiind însă obținut la luptă cu Vlad Rosu (amandoi de la clubul Moto Extrem Lugoj).

IMG_0002La Veterani a câștigat Stoeanovici Mihăiță de la Smart Brașov, urmat de Solyom Szilard de la Moto Extrem Lugoj.

Clasa Minicross a avut la start 11 copii.  Pe primele trei locuri au fost  trei sportivi de la clubul Moto Extrem Lugoj care au același prenume: Mark. Câștigător a fost Szoke Eross Mark, urmat de Ioviță Mark Luca și Mark Szabo.

La clasa Maxicross câștigător a fost Liviu Jigmond Jr. de la Moto Extrem Lugoj.

Cel mai bun de la clasa Hobby a fost Coman Dan Lucian (Haita Deva), singurul pilot care a rezistat și încheiat ambele manșe.

La clasa Amatori se impune Pargea Ovidiu de la clubul Moto Bike Shop Timișoara.

Rezultatele complete ale CR MX Lugoj 19.05.2019 sunt disponibile aici.