Cronica Cupei de Hard Enduro Golden Mountain – Baita 26-28.10.2018

WhatsApp Image 2018-10-26 at 15.54.05 (1)Prima editie a Cupei de Hard Enduro: Golden Mountain a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Baita. Clubul Haita Deva a organizat aceasta frumoasa competitie intre 26 si 28 octombrie 2018.

Au concurat clasele: A – Pro, B – Expert si C – Hobby. Vremea a fost neașteptat de bună pentru această perioadă și au participat un mare numar de sportivi din străinătate. Traseul a fost unul inedit și spectaculos, cariera de calcar în care s-a desfășurat Prologul fiind unanim apreciată de concurenți.

La finalul celor trei zile polonezul Maciej Loboz a încheiat primul la Clasa A, urmat de Robert Szakacs (Master Bike Cluj), si Raul Patrau (Extrem Motors Hunedoara).

La Clasa B cel mai bun pilot a fost Marek Kusnierz (Polonia), urmat de Bogdan Butiu (Master Bike Cluj), și Marcin Weglarz (Polonia).

Clasa C a fost o afacere slovacă, podiumul fiind format din Tomas Minarsky, Pavol Hain și Martin Stredansky.

Au concurat motociclisti din Ungaria, Austria, Germania, Polonia, Cehia si România, o mare parte dintre aceștia fiind cazați în casele localnicilor. Intențiile clubului Haita Deva sunt să continue în anul viitor cu ambele competiții: Enduro Panorama între 2 si 5 mai 2019, iar a II-a editie a Golden Mountain intre 11 si 13 octombrie 2019.

Mult succes si felicitări!