Cronica Cupei Dumitru Gheorghe – CR Endurocross (EST) Et. III – Izvoranu, Buzau 21.10.2023

_AD44857Salutam reintoarcerea concursurilor organizate pe traseului de Endurrocross de la Izvoranu, un traseu care a facut istorie in Campionatul National în urmă cu mai bine de zece ani! Clubul Motostar Adventure Buzau a organizat sambata etapa a III-a a Campionatului Regional de Endurocross al Zonei de Est. Cupa Dumitru Gheorghe s-a desfasurat in localitatea Izvoranu din judetul Buzau pe 21 octombrie 2023.

_AD44623Au concurat clasele: MOTO-B si C; ATV si QUAD.

Concursul s-a desfășurat în condiții foarte bune, pe o vreme excelentă și cu un traseu bine marcat. Organizatorii au frumoasa experiență a concursurilor de Motocros și Endurocross care se desfășurau în Campionatul Național în trecut și au făcut cinste acestei bogate istorii.

_MIS3588Cel mai bun motociclist de la clasa avansaților a fost Orban Robert Gabriel de la clubul Jitsu Zarnesti. Clasa motociclistilor amatori a fost castigata de Manta George Iulian de la Clubul Motostar Adventure Buzau.

_AD45067A existat o singură clasă de 4 roți, clasă câștigată de către proaspătul Campion Național din 2023 la clasa Quad PRO, Tudor Alexandru (ACS Odobesti).

Rezultate – CR Endurocross (EST) – Et. III – Izvoranu, Buzau 21.10.2023

Foto: Adrian Marin