Cronica Endurocross Beriu – CNIR Et.II – 13.09.2020

002 IMG_7830 logoCampionatul National de Endurocross al Romaniei a avut programata a II-a sa etapa la sfarsitul saptamanii trecute. Concursul a fost organizat de clubul Extrem Motors Orastie si sa desfasurat duminica in localitatea Beriu din judetul Hunedoara.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C si FETE; QUAD-A și C; ATV-A și C.

002 C43A1502Supriza mare la finalul acestei etape. Se impune la clasa Moto A Campionul Național de Motocros Tompa Robert Krisztian de la CSA Steaua București. După ce sportivul din Sfântu Gheorghe a testat și disciplina Hard Enduro la Piatra Craiului, Tompa se pare că a reușit să găsească o nouă provocare în care să exceleze. Și aceasta într-o companie selectă, pe locul doi încheind Lascoiu Denis, iar pe trei Raul Pătrău, amândoi de la clubul Extrem Motors Orăștie.

02 IMG_7940 logoCel mai bun Veteran este iar Roth Constantin (Top Cross TCS Otopeni), care la finalul concursului a promis că se va retrage după cupa cu numărul 90. Pe locul doi urcă Grațian Frîncu (Extrem Motors Orăștie), iar pe trei Caraba Florin (Marius Master Bike Cluj).

La Experți se impune Steau Ionut Bogdan (Extrem Motors Orăștie), iar la Hobby Tudur Alexandru George.

Rezultatele complete ale claselor Moto sunt disponibile aici.

001 C43A2050Lungu Radu Mihai revine în această etapă pe primul loc la ATV Pro, urmat de Concioiu Mihai, amândoi de la clubul ATH Racing Florești. Bercea Savu Alin (Lion Racing Team Sebiș), urcă pe locul trei.

04 IMG_8608Clasa C de la ATV revine lui Boran Alwxandru Bogdan de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

La Quad PRO se impune Bodea Sebastian (Quad Club Timișoara). Pe locul doi termină Csaba Lorincz (Ditriders Ditrău), iar pe trei Tudor Alexandru Mădălin (ACS Odobești).

Clasa C de la Quad este câștigată de Stănilă Valentin Benjamin de la clubul Lion Racing Team Sebiș.

001 IMG_8893 logoRezultatele complete ale claselor ATV și Quad pot fi consultate aici.

Vă reamintim că etapa națională de Endurocross care trebuia să se desfășoare pe 19 septembrie 2020 în localitatea Secaș Brazii a fost reprogramată pentru data de 18 octombrie 2020. Organizator: Clubul Lion Racing Team Sebiș.