Cronica Endurocross Zarnesti – CNIR Et.V – 11.07.2021

WhatsApp Image 2021-07-11 at 16.22.21 (2)Etapa a V-a din Campionatul National de Endurocross al Romaniei a avut loc inlocalitatea Zarnesti la sfarsitul saptamanii trecute. Clubul Jitsu Zarnesti a organizat concursul duminica, 11 iulie, pe circuitul de motocros din zona Breghina.

Au concurat clasele: MOTO-A, VET, B, C si FETE; QUAD-A, C; ATV-A și C.

Chiar dacă vremea amenința să se strice, în final furtuna a ocolit Zărneștiul și totul a fost perfect din acest punct de vedere. Sportivii au avut parte de un concurs frumos și bine organizat, cu un traseu de 20 de km marcat exemplar, traseu ce a inclus și traseul de Motocros de la Breghina.

Se impune pentru prima dată într-un concurs de Endurocross național la clasa Moto-A, danezul Peter Weiss; care concurează sub culorile clubului FM Racing Alba Iulia. Acesta este urmat de Guiman Gheorghe Alexandru (Jitsu Zărnești), și de Leric George Florentin (Hard Enduro Arad).

WhatsApp Image 2021-07-11 at 16.22.20 (1)Stroișteanu Bard (Master Bike Cluj), este cel mai bun Veteran, urmat de Iamandeiu Dorin Remus (Lido Câmpina), și Nicolae Daniel (Jitsu Zărnești).

La clasa Fete urcă pe primul loc cea mai tânără speranță a Endurocrosului românesc: Maria Grigoraș (Top Cross TCS Otopeni). Coechipera sa Radu Alexandra Claudia încheie pe doi și Mihaela Ioniță (Master Bike Cluj), pe trei.

La clasa Moto-B câștigă Anghel Alexandru (ACS Tourmont), iar la C reprezentanul clubului organizator, Marin Raul Marian.

WhatsApp Image 2021-07-11 at 19.48.04 (3)Mastru al Sportului Bodea Sebastian (Quad Club Timișoara), revine pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la această etapă la clasa ATV-A. Este urmat de Bistrian Claudiu Cosmin (ATH Racing Florești), și Olimpiu Ioan Căpățână (Lion Racing Team Sebiș). La clasa ATV-C se impune Bragaru Alexandru Daniel de la clubul ATH Racing Florești.

Lorincz Csaba (Ditriders Ditrău), este marele câștigător al clasei Quad-A și este urmat pe podium de Burjan Zoltan (Haita Deva), și Tudor Alexandru Mădălin (ACS Odobești). La clasa Quad-C urcă pe primul loc Diaconescu Bogdan Gabriel (CSM Flacăra Moreni).

Rezultate CNIR et. V ENDUROCROSS Zarnesti 11.07.21