Cronica Etapei a II-a de Endurocross – Lazarea 01.05.2017

IMG_2116Campionatul National Individual de Endurocross a ajuns la etapa a II-a, etapa ce a fost organizata de Clubul Sportiv Bastya Lazarea pe 1 mai 2017.

Vremea a fost generoasa cu organizatorii și pilotii, acestia din urma iesind pentru antrenamente inca din prima parte a zilei pe Circuitul de la Ghidut, intr-un moment cand nu era sigur daca ceata se va ridica pana la ora curselor.

 

Clasa MOTO

La finalul celor două ore (plus un tur), la Clasa A s-a impus destul de autoritar sportivul clubului Master Bike Cluj, clasamentul aratand astfel:

1. Jozsa Norbert Levente

2. Botoaca Andrei Nicusor de la CSU Stiinta Bucuresti

3. Grecu Sergiu de la Haita Deva

IMG_3080Clasamentul la Moto – Clasa B: Locul 1. Costin Viorel Radu de la Ride Competition Timisoara; L ocul 2. Forika Crisztian de la Ditriders Ditrau și locul 3. Hegyi Eduard Alexandru de la Master Bike Cluj.

Clasamentul la Moto – Clasa C: Locul 1. Gyorffy Alpar de la Bastya Lazarea; Locul 2. Penu Serban de la CSM Bucuresti si Locul 3. Magyari Attila de la Csiki Enduro & MX Harghita.

La Veterani clasamentul final a fost urmatorul: Locul 1. Domokos Csaba de la Ditriders Ditrau; Locul 2. Di Martino Andrea de la Master Bike Cluj si Locul 3. Roth Constantin de la Sibiu Racing Team.

IMG_2592La clasa QUAD, clasa care a reusit sa impresioneze cel mai mult spectatorii prezenti la circuit mai ales in urma unui start in care trei piloti au fost la un pas sa se acroseze, clasamentul final a fost urmatorul:

1. Bodea Sebastian de la Lion Racing Team Sebis

2 Kovacs Gergo de la Ditriders Ditrau

3 Toader Paul Andrei de la Sibiu Racing Team

Clasamentul Clasei ATV:

1. Lungu Radu Mihai, 2. Mocuta Catalin Sebastian, 3. Concioiu Mihai

Rezultatele complete pot fi descarcate aici.

Clasamentul General după două Etape poate fi consultati aici.
IMG_2057

Foto: Marius Dinca