Cronica Galei Campionilor FRM 2019 – Targu Mures 14-15.12.2019

C43A7850 coverFederatia Romana de Motociclism s-a reintors la Targu Mures pentru Gala Campionilor dupa unsprezece ani. Gala a fost organizata in acest an cu sprijinul Consiliului Judetean Mures si al Transilvania Motor Ring.

Gala Campionilor FRM 2019 a avut loc pe 15 decembrie la Centrul Europa Ballroom, din strada Băneasa nr. 8, Târgu Mureș. Cu o zi înainte de Gală, la circuitul Transilvania Motor Ring a fost organizat un eveniment unic și deosebit de apreciat de spectatori. Sportivii anului FRM 2019 au acordat doritorilor autografe. La final, pentru toți cei interesați a fost organizată o vizită ghidată la facilitățile Transilvania Motor Ring precum și o tură de circuit.

C43A7486 galaMulțumirile noastre pentru reușita acestui eveniment se îndreaptă către Președintele Consiliului Județean Mureș, domnul Peter Ferenc și Directorului Transilvania Motor Ring, Thomas Moldovan.

Am avut un record de participare, aproape 400 de iubitori ai sportului cu motor fiind prezenți la Gală, gazdele noastre reușind cu greu să modifice cover craciunconfigurația locurilor în sală pentru a putea găzdui o audiență cu mult mai mare decât cea estimată. La Gală a existat un moment special, fiind omagiate legende ale motociclismului din județul Mureș: Iuliu Toth, Peter Festo, Birtalan Kalman, Dumitru Pop, Attila Toth, Gyorgy Pakai și Peter Gagyi Sr.

Domnul Aurel Munteanu alături de familia Farcaș au fost premiați pentru sprijinul adus disciplinei motocros. Clubul Motortehnic (Daniel Nogy – Dony), a fost premiat pentru organizarea etapelor de Juniori din Campionatul Național de Viteză.

C43A7202 1Pe 14 decembrie 2019 pasionații motorsportului au fost invitați pe Transilvania Motor Ring, unde sportivii FRM ai anului 2019 au fost prezenți pentru o sesiune de autografe. Invitații au primit câte un calendar special gândit pentru acest eveniment, calendar pe care s-au semnat în dreptul fotografiei lor, sportivii diferitelor discipline FRM.