Cronica Hard Enduro Arsenal – CNIR Etapa I & CE BMU Extrem Enduro Et.II – Orastie 26-28.04.2024

0001 571A2152Clubul Sportiv Extrem Motors Orastie a organizat prima etapa a Campionatului National de Hard Enduro al Romaniei 2024. Concursul Hard Enduro Arsenal s-a desfășurat între 26 și 28 aprilie și a fost și etapa a II-a a Campionatului European BMU Extrem Enduro.

Au concurat clasele: A; B;C; Veterani si Fete.

001 571A9806Hard Enduro Arsenal 2024 s-a desfășurat pe o vreme ideală, ploile din ultima săptămână ocolind toate cele trei zile de concurs. Ziua de sâmbătă a fost deosebit de grea, la clasa Expert doar primii 39 de sportivi reușind să parcurgă tot traseul și să termine ziua fără penalizari (dintr-un total de 95 de sportivi la această clasă). Felicitări Extrem Motors Orăștie pentru o cursă bine organizată!

Cehul David Cyprian (care concureaza pentru Slovacia), a avut cel mai bun timp în toate cele trei zile de concurs și astfel reușește victoria în fața multiplului campion național, Jozsa Norbert Levente (Master Bike Cluj). Pe locul trei urcă coechipierul lui Norbi, Raul Pătrău.

0001 C43A9669Tatăl lui David Cyprian, Zdenek, pune mai bine de 1,5 ore in fața competitorilor de la clasa Veterani. Salutăm revenirea în competițiile de Hard Enduro a sportivului de la Jitsu Zarnești, Nicolae Daniel. În ciuda pauzei competionale acesta urcă pe locul trei, locul doi fiind ocupat de liderului clubului Master Bike Cluj, Stroișteanu Bart.

Clasa Expert a fost dominată de către Ott Kornel Jr., sportiv care concurează pentru clubul Go Racing București. Hămbășan Vlad Casian (CSU Știința București), încheie prima etapă națională pe doi, iar Nistor Ovidiu Iulian (Black Ryders Sibiu), pe trei.

000001 571A3461Grigoraș Maria (Master Bike Cluj), este prima dintre fete, cu un timp de locul 9 printre băieții cu care a împărțit traseul de clasă C. Pe locul doi se clasează Mares Celine de la Haita Deva, ultima treaptă a podiumului mergând la Ioniță Mihaela Isabela (Master Bike Cluj).

0001 Untitled_Panorama-1Clasa Hobby are la vârf trei sportivi de la clubul Black Ryders Sibiu, cu Alionescu Ioan Andrei în frunte, urmat de Moga Alexandru Adrian și Sterp Ilie.

Rezultate Generale Hard Enduro Arsenal – CNIR Hard Enduro Et.I – Orastie 26-28.04.2024