Cupa Palazzo Italia la SkiJet, lacul Fundeni, 19 septembrie

1Sambata 19 Septembrie 2015 s-a desfasurat pe Lacul Fundeni din Bucuresti prima competitie de Ski Jet – Cupa Palazzo Italia, cu un deosebit sprijin din partea Italinvest 2000 SRL, Palazzo Italia, Origini Lucane Restaurant.

Organizat de Motorsport Race Management Bucuresti sub patronajul Federatiei Romane de Motociclism, evenimentul s-a bucurat de sprijinul Regiei Apelor Romane si al Ministerului Apelor si Padurilor, Politia Rutiera, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ilfov, Inspectoratul Situatiilor de Urgenta Ilfov, Primaria Dobroesti, Ambulanta Primaria Dobroesti, Mediurg, RPG Security, Politia Locala.

andrei gemes foto ATA-15Dorim sa multumim tuturor participantilor care au sprijinit neconditionat acest eveniment, echipelor de rideri Jetski Adrenalin Constanta, Jetski  Zone Austria, Eforie, Jetski FreeStyle Team Timisoara, Curtea de Arges , Bucuresti, Constanta Moto Racing Team, Dementor, si in mod special lui Cristian Ciobanu si echipei sale care ne-au acordat tot ajutorul necesar pentru balizarea circuitului.

Ne-am bucurat impreuna de o zi splendida si de o competitie cu nivel ridicat, de un deosebit spectacol de sport extrem in care atat fair-play-ul cat si lupta contra timpului au fost la ele acasa.

Show-ul a fost deschis de clasa Stand Up, unde Podiumul a fost castigat de:

Locul I – Albert Schaller – Dementor JetSki Zone Austria

Locul II – Leontin Secosan – Moto Extrem Lugoj

Locul III – Radu Davidescu – Constanta Motoracing Team

andrei gemes foto ATA-101Spectacol total la clasa Freestyle, care a pus serioase probleme Juriului ce a acordat notele. Toti sportivii au fost foarte bine pregatiti iar notele au fost extrem de apropiate:

Locul I – Daniel Deliman – Moto Extrem Lugoj

LoculII – Leontin Secosan – Moto Extrem Lugoj

Locul III – Radu Davidescu – Constanta Motoracing Team

In pauza dintre clase ne-au incantat cu demonstratiile lor pasionatii de flyboard, jet board, ski nautic si freestyle.

 

Clasa Runabout, unde au fost si cei mai multi concurenti, a scos la iveala si cele mai mari ambitii, unele manse de concurs terminandu-se la diferenta de miimi de secunda. Mansele semifinale au adus emotii si ovatii din public.

Locul I   – Ciprian Balcan – Motorsport Race Management

LoculII  – George Giuclea – Motorsport Race Management,

Locul III – Solomon Andrei – Motorsport Race Management.

 

andrei gemes foto ATA-21Piesa de rezistenta si invitatul special a fost Ibacka Cabral – Motorsport Race Management, care a facut un show aparte prin prestanta sa, concurand pe doua jetski-uri diferite.

Iata ce ne-au declarat cativa dintre cei prezenti:

Deny Deliman – SkyJet Freestyle Timisoara – “Totul a fost perfect din punctul nostru de vedere, ne-am simtit foarte bine”

Cristian Ciobanu – “Concursul a fost organizat perfect! Am avut parte de multa adrenalina! Suntem siguri ca aceasta competitie mult asteptata va lua foarte mare amploare in urmatorii doi trei ani! La anul lupta va fi mare!”

Mihai Ristea – “Organizarea foarte misto!”

Giuclea Dan – “A fost o prima cursa pe apa foarte buna! Un traseu foarte bine gandit alternand viteza cu viraje foarte rapide. Ar fi trebuit sa vin cu o zi inainte sa-l cunosc. Mai avem ceva de lucru la onestitate din partea tuturor sportivilor, ma refer la startul in competitie. Sunt bucuros ca am scos cel mai bun timp 1minut 29 secunde alaturi de ski jetul meu preferat Yamaha FZR Svho. Sigur se rezolva cu onestitatea, sigur o sa mai particip si in viitor. Numai bine.”

Cabral: “Din punctul meu de vedere cupa a fost un început chiar bun. Sigur, daca se va susține acest demers în continuare și materialul de concurs va fi mai bun și, cu siguranță, și numărul de concurenți mai mare.

Din punctul meu de vedere federația a făcut treabă foarte bună, felicitări!

Locația a fost și ea la înălțime…

În concluzie… chapeau!”

A fost un eveniment ce ne-a adus satisfactie pe toate planurile, o cupa pilot pe care ne-am dorit-o ca un prim contact cu sportivii doritori de o competitie unde sa invatam impreuna si unde sa putem pregati in 2016 un campionat in cele mai bune conditii.

12022557_953492314707793_4513594249804248364_oCupa pusa in joc este o cupa transmisibila care va acumula anual pe soclu numele si moto-clubul invingatorului, anul acesta castigatorul trofeului este:

Ciprian Balcan – Motorsport Race Management – Constanta

Multumim Federatiei Romane de Motociclism , Palazzo Italia, sponsorilor: All View, Euronautica, RPG Security , Dragos Stefanescu (Milenium Tech)

Partenerilor Media : Rock FM, Radio Sport Total , PitStop.ro , Autostiri.ro, Antena 1, Pro TV, Razvan si Dani, Dolce Sport

 

Rezultatele complete le puteti descarca de aici.

Fotografiile realizate de catre Andrei Gemes si Camelia Grozea pe pagina Facebook a FRM.