Dani Oțil – Red Bull Romaniacs 2018

otilLa editia de anul trecut a Red Bull Romaniacs am avut un prolog memorabil, cu Dani Otil la microfon si o repriza de ploaie torentiala. Aceasta din urma nu a intrerupt insa nici calificarile nici prezentarea cursei pentru numarul foarte mare de spectatori sibieni prezenti. Anul acesta Dani revine iar la ghidon pentru cel mai dificil raliu de hard enduro din lume. Cu aceasta ocazie acesta ne-a acordat urmatorul interviu:

Dani Oțil – #172 – Clasa Silver – Clubul Go Racing București

3 hghgf„Redbull Romaniacs e un eveniment de nivel mondial. Cred ca orice endurist ar trebui sa participe macar o data. Anul acesta voi participa pt a 7-a oara. Obiectivul meu e sa ma simt bine si sa termin fiecare zi. A fost un an greu, nu am reușit sa fac suficiente ore pe motor, dar sper sa compensez din pregatirea fizica si experienta. Ne vedem la Prolog, unde voi avea treaba si la ghidon si la microfon :) ”.

Vă invitam pe 24 iulie 2018 în centrul orașului Sibiu (Bd. Corneliu Coposul), sa urmarim alaturi de Dani Otil cei mai bun sportivi de Hard Enduro ai lumii. Prologul incepe la ora 8:30 (cu primele antrenamente libere), iar finalele sunt programate la ora 17:00.