E2 CNIR Endurocross – Plescuta 28 Mai 2016 – Succes!

13265979_1090745780982445_8084505890914264295_nMoto-clubul Lion Racing Team Arad a organizat cu succes Sambata 28 Mai la Plescuta (jud. Arad) etapa a doua a Campionatului National Individual al Romaniei la Endurocross.

Andrei Botoaca (CSU Stiinta Bucuresti) a castigat la clasa Profesionistilor reusind sa termine cursa in fata pilotului local Joanan Nagel, aflat la prima participare la aceasta clasa. Pe locurile trei si patru au terminat Balasz Kovacs (Ditriders Ditrau) si Bogdan Benga (Jitsu Zarnesti).

Grecu Sergiu de la Haita Deva a reusit sa castige clasa B in fata sportivilor Florin Avram si Ungur Radu, ambii de la Lion Racing Team Arad.

Tot de la clubul organizator este si Milan Kubalak, castigator al clasei C. Aflat la primul sezon in Campionat, Kicsi Molnar de la Persistent Enduro Team Bihor a reusit sa se claseze pe pozitia secunda, in timp ce Catalin Hutopila (Lion Racing Team Arad) s-a clasat pe ultima treapta a podiumului.

La clasa Veterani s-a impus Csaba Domokos (Ditriders Ditrau), in timp ce pozitiile 2 si 3 ale podiumului au fost castigate de Constantin Roth (Sibiu Racing Team) si Ruben Nagel (Lion Racing Team Arad).

Descarca Rezultate CNIR Endurocross E2 Clasele A, B, C, Veterani – Plescuta 28 Mai 2016

Descarca Rezultate CNIR Endurocross E2 – Clasele Quad Pro, Hobby, ATV Experti, Hobby – Plescuta 28 Mai 2016

Descarca Clasament General CNIR Endurocross – dupa etapa 2

Grecu Sergiu de la Haita Deva a reusit sa castige clasa B in fata sportivilor Florin Avram si Ungur Radu, ambii de la Lion Racing Team Arad. Tot de la clubul organizator este si Milan Kubalak, castigator al clasei C. Aflat la primul sezon in Campionat, Kicsi Molnar de la Persistent Enduro Team Bihor a reusit sa se claseze pe pozitia secunda, in timp ce Catalin Hutopila (Lion Racing Team Arad) s-a clasat pe ultima treapta a podiumului.

La Quad si ATV cursele au fost deosebit de interesante, cu multe depasiri si rasturnari de situatie! Clasa Quad Pro a fost castigata de Sebastian Bodea dupa o lupta lunga si incrancenata cu Razvan Mocuta (ambii reprezentanti ai Lion Racing Team Arad), in final diferenta facandu-se la doar cateva secunde. Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat Razvan Irimescu (Moto Bike Shop Timisoara), intors in Campionat dupa o pauza de 2 ani.

 

Va multumim pentru interes !