EC & MX in weekend la Moreni

 

In organizarea clubului Flacara Moreni, cu sprijinul Primariei Moreni si a sponsorului Dementor Acrion Shop in acest weekend la Moreni vor avea loc doua competitii: etapa  2 din Campionatul National de Endurocross al Romaniei si Cupa Regionala la Motocros.

Sambata se va desfasura in premiera pentru Moreni etapa de endurocross. Dupa etapa de  la Sebis ambitiile pilotilor sun crescute, vom avea din nou la start cei mai buni piloti romani. Vom vedea din nou duelul dintre cei doi Emanuel din lumea moto, Gyenes vs. Rogojan. Dueluri aprige vor fi si la celelate clase unde vom gasi rideri cu nume grele. Pe lista de start vor fi cu siguranta si Marton Silvester, Peter Gagyi, care are de luat o revansa in fata lui Domokos Csaba dupa Lazarea, Razvan si Catalin Mocuta iar lista nu se incheie aici. Circuitul pregatit de catre organizatori este unul spectaculos, acestia asteptand peste 3000 de spectatori tinand cont de istoricul competitiilor moto din zona.

Cupa Regionala de Motocross de duminica care va alinia la start multi piloti din campionatul national de motocross. Organizatorii spera ca si concurentii de la endurocross sa isi prelungeasca sederea la Moreni si sa ii regaseasca in grila de start duminica. Pentru asta au creat niste facilitati pentru acestia, inscrierea in competitie este gratuita pentru ei si beneficiaza si de tichete pentru a servi masa in zonele amenajate special la circuit. Aceasta competitie poate si se vrea o rampa de lansare pentru tinerii motociclisti si o metoda de atragere de noi sportivi catre lumea moto.

vezi program —>

Prog.CNIR Et.II Ec.Moreni 17.05.2014

vezi program —>

PROGRAM CUPA MX REGIO 1S- 18.05.2014

 

credit fot: Andrei Ciobica,  RoRace.ro