Etapa II a Motocross CUP readuce febra curselor la Bolintin Vale

Totul este pregatit pentru etapa cu numarul doi a Motocross CUP, care se va desfasura sambata, 31 mai, incepand cu orele 10:30 la Bolintin Vale, pe circuitul Corsarul Rosu, situat in imediata apropierea a oraselului de 12.000 de locuitori. Din 2007, aici nu au mai avut loc curse de motocross ci doar antrenamente. Febra curselor revine insa in Bolintin Vale, circuitul Corsarul Rosu fiind complet refacut si imbunatatit de catre organizatorii cupei private de motocross, cluburile sportive Top Cross TCS si Dual Racing. “Atat din autostrada, cat si din oras, drumurile de acces spre circuit sunt marcate”, ne asigura Ciprian Popescu (Dual Racing).

Sariturile au fost latite, Adrian Raduta coordonand in aceste zile lucrarile de arare, frezare si de udare a circuitului. A propos de sarituri, acestea au fost gandite astfel incat sa poata fi abordate si de catre pilotii profesionisti dar si de catre amatori: “Avem o saritura de 25 metri, langa care am pregatit si o varianta de doar zece metri, cu un val si o decolare”, spune sportivul care in acest moment este pe primul loc in Campionatul Est-European de Motocross. Vechiul sau rival, Mihai Stoichescu (Moto Extrem Lugoj) va absenta de la aceasta etapa, fiind inca in recuperare dupa o fractura la mana, dar spectacolul la clasa MX1 va fi asigurat de lupta intre pilotii Ciprian Staicu (Top Cross TCS) si Ionut Cojanu (Vectra Zarnesti).

La clasa MX2 ramane de vazut daca Virgil Corbea (Top Cross TCS) va veni la circuitul Corsarul Rosu cu temele facute, in timp ce la MX2 Juniori, lupta intre Alex Rosu si Ionut Corbea (ambii piloti fiind legitimati la Top Cross TCS) ramane deschisa. Alex este insa in avantaj, deoarece va concura pe circuitul de “casa”! La clasa MX 85, Andrei Poponut (Vectra Zarnesti), invingator la Ciolpani spera sa fie sambata intr-o forma la fel de buna in fata rivalului sau, Razvan Stanescu (Steaua GTH Bucuresti). Daca la clasa MX65 este asteptat sa concureze Marius Popovici Achim (AMC Bogdan), probabil cel mai promitator talent “motocrosistic” al Romaniei, clasele Amatori si Veterani sunt deschise ca de obicei pasionatilor de adrenalina pe doua roti cramponate, completand astfel spectacolul.