Etapele finale BMU si CNIR Targu Mures Transilvania Motor Ring

social-media-content-calendar-940x470Intre 21 si 22 septembrie 2019 erau programate sa aiba loc pe circuitul Transilvania Motor Ring, ultimele etape nationale si balcanice de Viteza, plus etapa Alpe Adria Vintage. In vederea desfasurarii acestor etape a fost agreat cu autoritatile locale din Targu Mures inca din primavara obligativitatea executarii unor lucrari, care sa poata face posibila omologarea nationala si balcanica a circuitului.

Circuitul de la Targu Mures a demarat modificarile necesare omologarii, dar nu a reusit finalizarea acestora. In plus, datorita ploilor din ultima perioada exista o alunecare de teren care a afectat calea de acces catre circuit. Din aceste motive, Comisia de Viteza a decis ca etapele finale nationale si balcanice care erau programate sa se desfasoare pe 21-22 septembrie 2019 la Targu Mures nu pot avea loc in aceste conditii.

C43A2337 logoCampionatul Balcanic se va incheia astfel in acest sezon cu o singura etapa care va avea loc intre 05 si 06 octombrie 2019 pe circuitul de la Plevna (Bulgaria).

Campionatul National de Viteza al României se va încheia de asemenea pe 05-06 octombrie 2019 pe circuitul de la Plevna. Clasele 85cc, Juniori 1, 125cc si 300SSP vor disputa doua etape (una sambata si una duminica). Toate celelalte clase din Campionatul National vor disputa o singura etapa (sambata antrenamente si calificari, duminica cursa).

Etapa europeana Alpe Adria Vintage se anuleaza. Toate celelalte etape de Oldtimer nationale si balcanice se vor disputa intre 14 si 15 septembrie 2019 pe circuitul Zrenjanin din Serbia (două etape nationale si două balcanice).

Calendarul Competitional a fost actualizat cu aceste modificari si este disponibil aici.

Vom reveni in cel mai scurt timp cu Regulamentele Particulare si Programul de desfasurare al acestor ultime etape din Campionatul National si Balcanic.

05.09.2019