Etapele VI si VII la Dirt-Track, Sibiu 19 si 20 septembrie

11415560_903024406421251_5432244172313169390_o Etapele VI si VII din Campionatul National Individual al Romaniei la Dirt-Track au fost gazduite weekend-ul ce tocmai s-a incheiat de Stadionul Municipal Sibiu. Doua zile de cauciucuri incinse pe zgura, motoare turate si un spectacol de zile mari.

Ziua de sambata a adus etapa cu numarul VI organizata de cei de la clubul Vointa Sibiu. Nagy Patrick a castigat competitia la clasa Seniori, adjudecandu-si cele 18 puncte, urmat fiind de Gheorghe Adrian si de Fanel Popa. Bulgarul Manev Milen s-a clasat al doilea la clasa Seniori Open cu 16 puncte.

In cadrul clasei Juniori, Andrei Popa a terminat pe primul loc, Dragos Moosz si Adrian Dragu, completand in aceasta ordine podiumul. Hristov Hristo din Bulgaria s-a clasat primul in cadrul clasei Juniori Open cu 6 puncte, urmat de Andrei Popa si Dragos Moosz.

Clasament CNIR DT E6 Seniori.

Clasament CNIR DT E6 Juniori.

 

Duminica, a fost randul celor de la CSTA Bucuresti sa coordoneze activitatea sportivilor pe zgura. Nagy Patrick a bifat o dubla victorie in acest weekend la clasa Seniori, castigand si etapa de duminica, in fata lui Gheorghe Adrian si Fogas Imre. La Seniori Open, podiumul a fost identic cu cel din ziua precedenta, Nagy Patrick, Manev Milen, Gheorghe Adrian.

Juniorii au tras la indigo podiumurile de sambata: Andrei Popa, Dragos Moosz, Adrian Dragu. Aceeasi situatie si la Juniori Open, Hristov Hristo, Andrei Popa, Dragos Moosz.

Clasament CNIR DT E7 Seniori.

Clasament CNIR DT E7 Juniori.

 

Situatia in clasamentul general dupa 7 etape se prezinta astfel: Adrian Gheorghe are un avans de 5 puncte in fata lui Nagy Patrick(95 de puncte) la clasa Seniori, locul 3 fiind ocupat de Fanel Popa(79 de puncte). Manev Milen conduce in clasamentul clasei Seniori Open cu 107 puncte, urmat de Adrian Gheorghe si Nagy Patrick.

Andrei Popa la Juniori este pe primul loc cu 32 de puncte, Dragos Moosz si Adrian Dragu, urmandu-l in clasament. Hristov Hristo este deja campion la clasa Juniori Open, lupta pentru locul doi fiind intre Andrei Popa si Dragos Moosz.

Clasament general CNIR DT dupa 7 etape.