Haideti la mare la SuperEnduro si SkiJet – 18-19 August

12 thFederatia Romana de Motociclism impreuna cu Asociatia Filantropica Constanta si Consiliul Judetean Constanta sprijina organizarea a doua competitii la mare de Ziua Marinei, in weekend-ul 18-19 august 2018.

Sambata 18 august va asteptam in premiera la o cursa in format SuperEnduro in Romania – Cupa Filantropica, in organizarea moto-clubului Jitsu, club cu traditie in competitiile off-road. Traseul va fi unul tip prolog hard-enduro in care participantii vor trebui sa termine curse formate din mai multe tururi.

Competitia se va desfasura in zona Pavilionului Expozitional Constanta, chiar la intrarea dinspre Constanta in statiunea turistica Mamaia. Sportivii se vor intrece in cadrul celor trei clase de concurs (Pro, Expert si Hobby).

skijet2
Tot sambata 18 august incepe activitatea si pe Plaja Azuma din Constanta Nord, acolo unde moto-clubul Las Vegas va organiza pe mare Cupa Filantropica la SkiJet, competitie ce va conta si ca prima etapa a Campionatului Regional de Sud-Est la SkiJet.

Sportivii sunt asteptati sambata pentru antrenamente si duminica 19 august pentru curse si finale, acestia fiind invitati atat din Romania cat si din Bulgaria, Grecia si Turcia. Acestia vor fi impartiti in mai multe clase de concurs – JetSki Pro, JetSki Junior, Runabout – Pro, Expert, Stock, Junior, Women si Freestyle.

Ambele competitii vor recompensa sportivii invingatori cu premii, pentru fiecare clasa de concurs.

12De asemenea, organizatorii asigura in perioada 13-20 august posibilitati de campare gratuita pentru toti participantii, cu Parc Inchis pazit atat pe durata zilei, cat si a noptii, pentru motocicletele, remorcile si ski-jet-urile participantilor.

Vom reveni in scurt timp cu Regulamentele Particulare si cu posibilitatile de cazare preferentiale.

Inscrierile se vor face pe e-mail-ul: larisa@frm.ro. De asemenea, va putem oferi mai multe informatii la numarul de telefon 0723 182 212.

 

Programul complet al Campionatului Regional Sud-Est Ski-Jet:skijet

Etapa 1 – Plaja Azuma Constanta – 18-19 august 2018

Etapa 2 – Lac Limanu – 8 septembrie 2018

Etapa 3 – Lac Limanu – 9 septembrie 2018

 

Va asteptam la mare in perioada 13-20 august in numar cat mai mare, inclusiv cu familia sau prietenii, pentru o saptamana de relaxare in mijlocul verii, completata de un pic de activitate sportiva pasionanta in weekend.

 

Foto: Luminita Gemes