Hard Enduro Maramureș 1 – 2 iulie 2017

IMG_2725Dirt Bike Riders organizeaza in acest sfarsit de saptamana la Baiut etapa regionala: Hard Enduro Maramures 2017. Etapa contează în Campionatul Regional de Hard Enduro al zonei de Nord Vest.

Pentru a se evita aglomerația din ziua Prologului, sportivii sunt rugați sa finalizeze înscrierea, verificarea tehnică și medicală încă de vineri 30 iunie 2017, când secretariatul va avea program între orele 18 și 21:00.

Prologul este programat sâmbătă la ora 14:000, festivitatea de premiere urmând să aibă loc la ora 21:00. Duminică cursa începe la ora 09:00 iar festivitatea de premiere la ora 17:00.

Spectatorii pot urmarii prologul în centrul comunei Băiuț iar cursa în zona Tocila și Valea Strâmbului.

Vor participa sportivi din 7 tari: România, Ungaria, Austria, Germania, Cehia, Belgia și Italia. Concurează trei clase de participanti: A – pro, B – expert, C – hobby. Concursul se desfășoară pe durata a două zile: Prologul pe 1 iulie și Cursa pe 2 iulie 2017. Timpii de la Prolog contează pentru grila de start a cursei de a doua zi. Sportivii care nu participa la Prolog vor lua startul după ultimul concurent care a terminat Prologul.

Programul și Regulamentul Particular al Hard Enduro Maramureș pot fi consultate aici.

Site-ul clubului organizator Dirt Bike Riders poate fi accesat aici.

Vă așteptăm!