Hard Enduro România – Site, Facebook si Instagram

instagramEtapele nationale de Hard Enduro au de acum trei noi canale de promovare destinate cresterii numarului de sportivi straini care vin la competitiile moto din România, dar si promovarii României ca destinatie turistica sportiva.

Site – Hard Enduro România (http://hardenduro.frm.ro/)

Pagina de Instagram – Hard Enduro România (https://www.instagram.com/hard_enduro_romania/)

Pagina de Facebook – Hard Enduro România (https://www.facebook.com/HardEnduroFRM/)

site

Toate aceste canale de comunicare sunt in limba engleza si folosesc fotografii si filme facute in competitiile de Hard Enduro inscrise in Campionatul National Individual al României, plus Red Bull Romaniacs.

Federatia Română de Motociclism vine astfel in intampinarea numarului din ce in ce mai mare de sportivi straini care se inscriu la competitiile nationale de Hard Enduro si spera ca prin acest demers facebooksa aduca in România din ce in ce mai multi potentiali sportivi si turisti interesati de competitiile noastre moto sau pur si simplu de petrecerea timpului lor liber intr-un mod activ.

Va rugam astfel si pe dumneavoastra sa  ne sprijiniti in acest demers si sa promovati aceste noi canale de comunicare catre prietenii si partenerii dumneavoastra din strainatate.

Va multumim!