Incepe CNIR Supermoto, Juniori si Scutere – E1 la Arad – 28-29 Mai 2016

supermoto

Prima etapa a Campionatului National Individual al Romaniei la Supermoto, Juniori si Scutere pe Motodrom va incepe in acest weekend 28-29 Mai la Arad, pe circuitul VIK Power din localitate.

Moto-Clubul Motorsport Race Management va fi gazda acestei etape, avand planificate mai multe surprize pentru participanti si spectatori, incluzand transmisia LIVE a curselor de duminica in sistem Livestreaming pe website-ul nostru:

http://www.frm.ro/live

Vlad Neaga, tanara speranta a Supermoto-ului romanesc, legitimat la CS Dumbravita, va incerca la doar 16 ani, sa isi apere Titlul de Campion National al Romaniei. Iata gandurile sale inainte de prima intrecere nationala a sezonului 2016:

“Ma simt pregatit din punct de vedere fizic si mental. Desi nu m-am putut antrena pe pista cat mi-as fi dorit, astept cu nerabdare prima etapa a CNIR Supermoto 2016. Ma bucur sa imi reintalnesc competitorii si sper ca numarul acestora sa creasca in acest nou sezon. Este o experienta minunata si ma bucur de curse si invat de la ceilalti concurenti sau chiar din propriile mele greseli! Imi voi face treaba cum voi putea mai bine”.

Vlad va astepta Sambata si Duminica la Arad, impreuna cu toti actorii CNIR Supermoto, si le multumeste pe aceasta cale tuturor celor care l-au sprijinit si au facut posibila participarea sa in Campionat: Consiliul Local Dumbravita, Ducodan, Carmarione, Bogmiradi, Speed Host, Maxi Scooter si Zona Enduro.

Descarca Regulament Particular + Program Competitie – CNIR Supermoto E1 Arad – 28-29 Mai 2016

Va punem la dispozitie Regulamentul Particular si Programul de Concurs si va asteptam la intrecere !

 

Declaratie Vlad Neaga remisa frm.ro prin Comunicat Oficial al CS Dumbravita.