Jacopo Adriano Hosciuc a fost selectionat pentru testele Red Bull MotoGP Rookies Cup

hosciucCampionul in exercitiu al Romaniei la Viteza, clasa 85cc - Jacopo Adriano Hoșciuc #06 – a fost selectionat pentru testele Red Bull MotoGP Rookies Cup.

In urma rezultatelor foarte bune obtinute de acesta in ultimii ani, rezultate care au culminat anul acesta cu victoriile obtinute in Campionatul Național al Italiei de motociclism viteză la clasa 125cc 2T, Jacopo a fost acceptat pentru testele Red Bull MotoGP Rookies Cup care vor avea loc intre 1 si 4 octombrie in Spania, pe circuitul Guadix (Granada).

Organizatorii au anunțat că toți piloții selectionați au interdițcie de a se antrena pe circuitul Guadix până la momentul testelor de la inceputul lunii octombrie.

Anul acesta, pilotii din Red Bull MotoGP Rookies Cup au alergat cu motociclete KTM de 250cc in 4 timpi. Aceasta competitie a debutat in 2007 ca o pepiniera a viitorilor campioni mondiali. Primul castigator a fost Johann Zarco (ulterior dublu castigator al Moto2 World Championships). Editia din 2017 a fost castigata de pilotul japonez Kazuki Masaki.

Felicitări pilotului român și echipei sale extraordinare! Vom urmări cu atentie și emoție evoluatia sa in aceasta competitie, unde va alerga alaturi de cei mai buni piloti din lume.