Moreni Endurocross – Cronica Etapei a V-ea – 17.06.2017

IMG_1518-2Etapa a V-a din Campionatul National Individual al Romaniei la Endurocross a fost organizata de clubul Flacăra Moreni sâmbătă, 17 iunie 2017, pe dealurile din zona Sângerișului.

Traseul a avut 6,5 km și a fost identic atât pentru clasele Moto cât și pentru cele Quad&ATV. Vremea a fost destul de capriocioasă. Antrenamentele libere și aproape întreaga cursă a clasei Moto s-au desfășurat pe o vreme ideală, cu soare și peste 20 de grade.  În ultima tură a clasei Moto și-a făcut apariția o ploaie torențială care a pus sub semnul întrebării desfășurarea claselor Quad și ATV. Din fericire curând ploaia a scăzut mult în intensitate și până la festivitatea de premiere s-a oprit de tot.

IMG_0858Publicul a fost nu doar numeros ci și unul foarte bun cunoscător al curselor din categoria: Endurocross & Motocross. Aceștia s-au așezat strategic în zonele în care organizatorii pregătiseră pentru piloți obstacole naturale sau artificiale și au susținut și încurajat concurenții pe tot parcursul zilei. Circuitul din Moreni are amenajat un spațiu foarte generos pentru public, cu mese și umbrele, astfel încât spectatorii nu au avut motive să plece înainte de încheierea zilei competiționale.

IMG_1182

Rezultatele clasei Moto:
Clasa A: Boțoacă Andrei, Mihu Vlad Mihai, Mihailescu Victor
Clasa B: Costin Viorel Radu, Hegyi Eduard Alexandru, Drăgoi Alin
Clasa C: Penu Șerban, Covasintan Ioan, Scorțea Ionuț
Veterani: Domokos Csaba, Andreea Di Martino, Nedelcu Mircea

Rezultatele Clasei Quad:
Pro: Bodea Sebastian, Burjan Zoltan, Tudor Alexandru
Hobby: Sitov Marius, Nicolae Radu Daniel, Nagel Joannan

Rezultatele Clasei ATV:
Pro: Lungu Radu Mihai, Toader Lucian, Deneș Viorel

Rezultatele Complete si Clasamentul General al CNIR Endurocross 2017 pot fi accesate aici.

Primăria Moreni a sprijinit desfășurarea acestei etape de Endurocross și promite același ajutor și pentru etapa IV de Motocros care se va desfășura pe același circuit, sâmbătă 24 iunie 2017.