Motorpark 19-21 Mai 2017 – CNIR Viteza Et. V-VI + CE BMU Et. VI-VII

IMG_8291Etapele V si VI din CNIR Viteza si respectiv etapele VI-VII din Campionatul European BMU se vor desfasura in acest sfasit de saptamana pe circuitul Motorpark Romania, organizator fiind clubul Motorsport Race Management.

Vineri 19.05.2017, este ziua dedicată antrenamentelor, acestea urmand sa inceapa de la ora 10:30. Sambata calificarile inceap de la ora 8:30, iar cursele debuteaza de la ora 14:30, prima clasa programata fiind Juniorii I si 85 cc. Duminica, 21.05.2017 cursele incep de la ora 11, cursa clasei Supersport fiind programata sa inceapa la ora 13:30, iar cea de Superbike la 14:10. Premierea castigatorilor va avea loc dupa fiecare cursa a fiecarei clase.

IMG_7587La clasele mari, Superbike si Supersport, sportivii români Robert Mureșan si Ionel Pascota sunt lideri atat in clasamentul romanesc cat si in cel est-european, lupta anuntandu-se insa stransa cu sportivii bulgari. Acestia au reusit la etapele III si IV sa faca o figura frumoasa, impunandu-se ca echipa in clasamentul natiunilor.

La Debutanti, sportivii din Bulgaria, Turcia, Grecia si Macedonia au reusit de asemenea să ofere curse spectaculoase in compania sportivilor romani la ultima intalnire. In lupta pentru podium, sportivii nostri Giorgio Versaci si Guta Cristian au reusit sa se lupte cu acestia de la egal la egal la clasele de 600 si 1000 cc. La clasa Debutanti 600 cc si-au anuntat prezenta la aceasta etapa sportivi romani noi care se vor bate inclusiv pentru podium.

La clasele Moto3 si 125 SP sportivii romani Mates Razvan si Cristina Udrescu au de luat revansa in fata sportivilor bulgari Georgiev Milen si Lenkova Julieta. La 85 cc, Jacopo Adriano Hosciug, conduce in campionatul national si spera sa isi consolideze avantajul.

IMG_7661Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesată aici.

Regulamentul Particular al CNIR Viteza Et. V-VI poate fi consultat aici.

Programul de desfasurare al competitiei organizate clubul Motorsport Race Management poate fi salvat de aici.

Spectatorii au intrare libera in toate cele trei zile de competitie, fiind insa asteptati in special sambata si duminica, zilele de desfasurare a curselor din etapele V si VI din campionatele de viteza pe circuit ale României si Europene BMU.

Vă așteptăm!

 

Foto: Marius Dincă