Piloții români de supermoto în căutarea punctelor mondiale și europene

piloti romani

Piloții români de supermoto în căutarea punctelor mondiale și europene

Campionatele Mondiale si Europene de Supermoto vor incepe in acest weekend in capitala motociclismului la nivel mondial – Jerez de la Frontera (Spania). Campionii Romaniei la Supermoto din ultimii ani se vor “lua la tranta” in acest sezon cu toti pilotii consacrati din moto-mondialul de Supermoto, fie ca vorbim de fratii francezi Chareyre sau de finlandezul Mauro Hermunen.

Sorin Traistaru de la moto-clubul Arici Supermoto Arad, vice-campion national in 2014 si multiplu campion national la Supermoto va reprezenta Romania la clasa regina a intrecerii: S1, scopul sau declarat fiind acumularea de cat mai multe puncte mondiale. Cu siguranta toti ochii pasionatilor romani vor fi atintiti asupra sa in acest weekend avand in vedere faptul ca niciun roman nu a mai reusit in istoria recenta sa puncteze in Campionatul Mondial de Supermoto.

Vlad Neaga de la moto-clubul CS Dumbravitia si campionul national la Supermoto in exercitiu va participa la clasa S2, ce conteaza in economia Campionatului European. Tanara noastra speranta pentru aceasta disciplina va trebui sa se acomodeze si sa acumuleze cat mai multa experienta, obiectivul sau fiind de asemenea obtinerea punctelor europene ce conteaza in economia clasamentului general.

Ambii piloti vor avea nevoie de suportul nostru constant, fiind pentru prima data cand doi piloti romani vor fi angrenati in circuitul complet al Campionatelor Mondiale si Europene de Supermoto. Puteti gasi mai multe detalii despre desfasurarea evenimentului sau situatia live-timing folosind urmatoarele link-uri:

Site-ul oficial al Campionatului Mondial de Supermoto – http://supermotos1.com/

Facebook Sorin Traistaru – https://www.facebook.com/traistaru.constantinsorin?fref=ts

Facebook Vlad Neaga – https://www.facebook.com/vlad.neaga.3?fref=ts

 

Hai Romania !