Prima etapa de Campionat National Individual al Romaniei

poza final endurocross

Prima etapa de Campionat National Individual al Romaniei la disciplina Endurocross s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute in localitatea Cozmeni din judetul Harghita.

Moto-clubul Csiki Enduro & MX Harghita a fost gazda acestei intreceri, organizand in mod exemplar acest eveniment.

La clasa Profesionistilor (A) s-a impus sportivul Rogojan Emanuel (Dirt Bike Baia Mare) ce a reusit sa ii devanseze pe Botoaca Andrei (CSU Stiinta Bucuresti) si pe Slabescu Serban (Csiki Enduro & MX Harghita), ce au terminat pe locurile II si III.

Nicolae Daniel (Adventure Ride Bucuresti) a reusit sa castige clasa B, in timp ce la Clasa C Balasz Kovacs (Bastya Lazarea) s-a clasat pe prima pozitie. Clasa Veteranilor a fost adjudecata de multiplul campion Domokos Csaba, acesta reprezentand culorile moto-clubului Bastya din Lazarea.

La clasa Quad Pro timisoreanul Sebastian Bodea (Lion Racing Team Arad) s-a impus in fata colegului sau de echipa Razvan Mocuta, in timp ce la clasele Quad Hobby si ATV Experti au castigat Sitov Marius si Catalin Mocuta, ambii de la Lion Racing Team Arad.

Multumim tuturor celor care au participat si tuturor celor interesati de competitiile Campionatului National Individual al Romaniei la Endurocross si invitam toti pasionatii la etapa a II-a a Campionatului ce se va disputa in localitatea Plescuta (jud. Arad) sub organizarea moto-clubului Lion Racing Team Arad.

Pentru rezultate click aici!

 

Mai multe poze de la eveniment: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.878319598891732.1073741898.439041016152928&type=3