RBR2017 – Ziua 2 – Interviuri

17 (2)Ziua 1 s-a încheiat cu Sergiu Grecu pe primul loc la Clasa Bronze si Emanuel Gyenes pe trei la Silver. Avem un roman care a parasit competitia: Ionescu Cristian – Free Bike Team Râmnicu Vâlcea #309 – Clasa Bronze. Acesta în prima zi de concurs a avut un accident la peste 100 km/h. Pe o portiune rapida a pierdut fata intr-o depasire si a intalnit un bustean peste care a sarit. La spital s-a decis o luna de pauza competitionala și astfel în acest moment avem 15 piloți români la Romaniacs.

Rezultatele complete ale zilei a doua sunt disponibile aici. Fotografiile acestei zile pot fi vizionate aici.

Iata in continuare si opiniile pilotilor nostri la finalul Zilei 2:

Emanuel Gyenes – Vectra Zărnești #102 – Clasa Silver

Am avut o zi in care m-am simtit bine, de la inceput am avut un ritm foarte bun si asta am incercat sa tin pana la sfarsit. Am terminat ziua pe locul 1 si am mai reusit sa recuperez cateva minute de la liderul clasamentului. Acum sunt pe 2 la general si vreau sa raman pe podium pana la finalul cursei.

Sergiu Grecu Moto – Moto Club Haita Deva #338 – Clasa Bronze

Ziua de astazi a fost foarte frumoasa, dar si putin periculoasa datorita portiunilor lungi de viteza. Ca in celelalte zile, traseul a fost din nou unul sustinut cu peisaje foarte frumoase. Intr-adevar, pe zi ce trece, e din ce in ce mai solicitant, dar sper ca se va termina totul cu bine pentru fiecare dintre noi.

008Cristian Paul Harpa – Moto Club Haita Deva #200 – Clasa Silver

Am avut o zi faină. O mică problemă, după a doua alimentare am rămas fără frâne și astfel am mers mult mai prudent. Pe final au revenit și am putut să trag tare. Am înțeles că mâine vom avea o zi și mai grea, ceea ce mă bucură, este ceea ce îmi doresc

Catalin Pavel – Jitsu Zărnești #605 – Clasa Iron

Ziua 2 a fost senzationala, iar traseul o adevarata reusita. S-a mers mai tare ca in Ziua 1, dar au fost si cateva portiuni tehnice. Felicitari romanilor de la toate clasele care astazi se pare au urcat in clasament.

Flavius Bogdan Bot – Persistent Enduro Team Bihor #602 – Clasa Iron

Superb traseul de azi si foarte rapid. Am mers mult in tandem cu colegul Catalin Pavel, un ritm bun si sustinut. Dupa SP am pierdut orice sansa de a face furori azi, asta numai din cauza dopului de piloti care incercau minunea de trecere pe sub sosea. A fost un finish slabut, pe 31, dar asta nu m-a afectat prea tare clasamentul general. Maine sigur vom avea alte surprize.

3Alexandru Dumitrescu – CSU Știința București  #217 – Clasa Silver

Finish Day 2 offroad. Azi am avut o cursa pe gustul meu cu multe sectiuni dificile, dar tot nu am intalnit ceva hard. Am plecat de pe locul 15 si am terminat cu al 4-lea sau al 5-lea timp (la 3-4 minute de locul 1). Inca nu stim sigur, aplicatia nu indica corect. Asteptam timpii oficiali. Sper ca maine, organizatorii sa ne dea ceva mai greu sa ne distram. Va multumesc pentru sustinere !!! Am ajuns la jumatatea cursei. #Romaniacs #VikingPruszynski #Moto24ro #DEMENTORActionShop #BelRay #EKchains #CLbrakes #EnduroLaMotoare #Foliarex #Chiromedical #Germino

Ionut Anghelus – Jitsu Zărnești #487 – Clasa Bronze

O zi care a inceput cu un mic dezastru. Dintr-o prostie, pe un pod, am vrut sa pun piciorul jos, doar ca mi-a agatat cizma in scarita si m-am dezechilibrat. Bineinteles ca am cazut in apa, iar in rest toate bune. Mi-a placut mai mult dupa service point cand lucrurile au inceput sa se complice si viteza a mai scazut. Pe final am terminat provizoriu pe locul 16 si ma declar multumit. Sper sa raman cu cat mai multe poze faine si amintiri frumoase

1 (2)Varga Zsolt – CSU Știința București – KTM 300 #32 – Clasa Gold

Inca o zi lunga, la finalul careia am ajuns si la doctor datorita unei urzici care mi-a intrat in ochi si datorita careia acum la momentul interviului nu pot vedea. Inainte de Service Point am avut o urcare grea, unde a trebuit sa fim ajutati si trasi toti ca sa ajungem sus. După aceea a fost destul de usor, poate cu exceptia unei coborari. După Service Point au mai fost portiuni grele, dar ma bucur mult ca am terminat cu bine, intrucat aceasta portiune am parcurso fara sa vad prea bine datorita urzicii care mi-a intrat in ochi.

Dragos Isacescu – Velox Enduro Racing #536 – Clasa Bronze

Am terminat si ziua 2. Nu in ritmul dorit dar in siguranta. Traseul a fost rapid , dar cu destule capcane. Am terminat ziua precedentă destul de obosit si am aflat ca e un obicei ca ziua a 3-a sa fie cea mai dificilă.  Din acest motiv am abordat un ritm care nu m-a solicitat fizic. Traseul a fost frumos, fără dificultăți (cu excepția lungimii traseului, părea că nu se mai termina). La fel ca în prima zi, coborarile au fost mai dificile decat urcarile. Porțiunile de viteza nu sunt preferatele mele. Chiar si porecla imi descrie apetitul pentru viteza :”Cetinelu”. Mâine mă astept la un traseu mai greu, poate ceva mai lent . Cine stie?! poate mâine voi merge mai bine. Oricum nu am uitat obiectivul: sa termin in prima jumatate, fără  accidente si sa ma distrez.

IMG_2127Alexandru Pop –  Jitsu Zărnești #486 – Clasa Bronze

O zi excelenta. Am plecat de pe pozitia 180 din cauza intarzierii de ieri. Am reusit sa recuperez 60 de pozitii in clasamentul general, astazi iesind pe 30. Traseul in prima parte a fost mai mult gen enduro classic, cu portiuni lungi de viteza. Dupa service point, traseul a devenit mult mai solicitant, culminand cu o urcare lunga pe rau care probabil a solicitat serios multi rideri.

Căciula Marian – Masterbike Cluj #461 – Clasa Bronze

Am avut o zi mai grea decât cea de ieri  din cauza problemelor de sănătate. Am fost nevoit sa renunț. Dar mâine am sa recuperez tot ce am pierdut azi.