Interviuri – Red Bull Romaniacs 2018 – Ziua 4 – 28.07.2018

C43A4141 logo15Ziua IV de offroad si ultima din cadrul Red Bull Romaniacs 2018 a inceput in Paltinis si s-a terminat in deja clasica locatie, Gușterița, la marginea Sibiului. După un traseu care varia între 121 km și 142 km, riderii erau așteptați în Gușterița de către o mulțime nerăbdătoare si frenetica. Faimosul deal a fost principala atracție, riderii încercând rând pe rând să cucerească panta abruptă care marca finish-ul Red Bull Romaniacs.

Wade Young din Africa de Sud, este marele câștigător al Red Bull Romaniacs “Epic Edition 15. El este astfel cel mai tanar castigator dintre toate cele 15 editiit, are 22 de ani. Pe locul doi la Gold termină germanul Manuel Lettenbichler, iar pe trei britanicul Jonathan Walker. Clasa Silver este câștigată de austriacul Dieter Rudolf, iar la clasa Bronze se impune brazilianul Gianino Coscarelli. Cel mai bun de la Iron este lituanianul Mindaugas Simkevicius.

Cel mai bine clasat pilot român este Emanuel Gyenes, locul 4 la clasa Silver. Cristian Paul Harpa a terminat la aceeasi clsa pe poziția 14. La clasa Bronze, Marius Muntean  a terminat cursa pe locul 13 și Pavel Cătălin pe locul 91.

C43A4374 logo15Dani Otil – Go Racing Bucuresti #172 – Silver

“A fost o cursă grea. Vremea din ultima luna a schimbat total situația. Traseul de la Silver cerea mult fitness si mai puțin tehnic. Pentru mine cursa s-a încheiat când mi-am dat seama că din cauza problemelor tehnice sunt tot timpul în spatele plutonului principal. De pe acea poziție e greu să intri in timebar. Mă bucur totuși că sunt alături de oameni dragi, printer piloți mari și motociclete. A fost chiar… o cursa epică.”

Pavel Cătălin – Jitsu Zarnesti #434 – Bronze

“Ziua de astăzi mi-a plăcut cel mai mult… echilibrată aș spune, număr de km ok, zone tehnice, grele de asemenea și porțiuni de viteză în coborâre și în pante foarte lungi. Felicitări tuturor care au participat, care au concurat chiar și pentru o zi sau două, deoarece se știe cât de greu este să ajungi la finish la un Romaniacs!”

C43A5528 logo15Marius Muntean – Haita Deva #335 – Bronze

“A fost foarte bine. Am reușit să merg bine și să recuperez ce am pierdut ieri.” Felicitări tuturor concurenților care au luat parte la această ediție epică de Red Bull Romaniacs 2018!

Rezultatele finale complete pot fi accesate aici.

Fotografii din ultima zi de concurs sunt disponibile aici si aici.

Felicitări tuturor concurenților români care au luat parte la această ediție cu adevărat epică Red Bull Romaniacs!