RedBull Romaniacs, Prolog Ziua 1

IMG_3425-1-2067

Andy Fazekas de la Crazy Bike a inventat noi obstacole si a cautat sa reproduca aproape toate conditiile din traseul intocmit de echipa lui Martin Freinademetz: busteni seculari, mersul pe barna, treceri pe sub obstacole, stanci colturoase, nisip inselator si chiar un container cu apa.

Numarul tarilor din care au venit rideri depaseste 45 iar in afara de europeni si nord americani avem si din tari oarecum exotice, cel putin in off-road: Madagascar, Peru, Taivan, Venezuela si Coreea de Sud.

Omniprezentele echipe din Australia, Noua Zeelanda si Republica Sud-Africana si-au marit numarul de membrii la peste 20 fiecare, cu tot cu mecanici si prieteni. Sunt prezenti piloti din Israel, Liechenstein, Mexic, Brazilia, Rusia, Ukraina, Grecia, precum si echipe de jurnalisti foto/video care transmit tot timpul comunicate, fotografii si inregistrari video cu pilotii favoriti.

Rezultate Prolog

Clasa GOLD :

1.Alfredo Gomez Cantero (KTM) – Spania

2.Jonathan Walker(KTM) – Anglia

3. Graham Jarvis( Husqvarna) – Anglia

Clasa SILVER:

1.Chris Perry – Australia

2.Angus Macdonald – Noua Zeelanda

3.Andrew Noakley – Anglia

Rezultatete de la prolog vor conta pentru ordinea de start de maine.

Romanii vor trebui sa-i incurajeze pe Ervin Kowacs #25 si Zsold Varga #26 la clasa Gold si pe Many Gyenes #110 si Alec Dumitrescu #206 la clasa Silver.

Mult succes sportivilor, aventura incepe!