Rezultate etapa 3 a Campionatului Regional de Vest Motocros – Jupanesti 13.11.2016

IMG_3083In data de 13.11.2016 s-a desfasurat a treia si ultima etapa din Campionatul Regional zona de Vest. Competitia a avut loc in localitatea Jupanesti, fiind organizata de moto-clubul Moto Bike Shop Timisoara.

Sportivii s-au luptat pentru un loc pe podium in conditii extreme meteorologice cu temperaturi scazute si ninsoare.

Astfel la clasa Profesionisti castigatorul etapei a fost Stoichescu Mihai – Moto Extrem Lugoj, cu aceasta victorie ‘Mita’ a castigat Campionatul Regional zona de Vest dupa 3 etape cu 75 puncte, urmat de Rosu Vlad Mihai – Moto Extrem Lugoj si Smecicas Petru – Moto Bike Shop Timisoara.

La clasa Minicross castigatorul etapei  a fost Bocan Lucas Cristian – Moto Extrem Lugoj, care si-a asigurat cu aceasta victorie titlul de Campion Regional zona de Vest dupa 3 etape cu 72 puncte, urmat de Iovita Mark Luca – Moto Extrem Lugoj.IMG_3293

La clasa Veterani castigatorul etapei a fost Iovita Martian – Moto Extrem Lugoj care a castigat in clasamentul general la aceasta clasa, urmat de  Nagy Stefan – Las Vegas Arad.

La Amatori castiga etapa Grecu Sergiu – Haita Deva, urmat de Cristescu Andrei Marius – Moto Bike Shop Timisoara si de Rotariu Viorel – Las Vegas Arad.

IMG_2907La clasa Quad etapa a fost castigata de Mocuta Razvan – Lion Racing Team, acesta fiind urmat de Nagl Ioan – Lion Racing Team si de Burjan Zoltan-Haita Deva.

Vezi aici clasament Campionatul Regional regiunea de Vest etapa 3 Jupanesti 13.11.2016 

Vezi aici clasament general dupa 3 etape – Campionatul Regional regiunea de Vest Motocros

Felicitari tuturor!