Rezultate Europene Motocros – Mladina, Croatia si MX W Polonia 20-21.05.2017

SYL8839-1-1024x683Sportivii români au avut prestatii foarte bune in europenele de motocros care au avut loc la Mladina in Croatia si la Cieszyn in Polonia intre 20 si 21 mai 2017.

La Mladina in Croatia a avut loc Etapa a III-a la 65/85 si Open la Motocros.

La clasa EMX 65, liderul clasamentului general, Marius Popovici (KTM) a reușit o frumoasă dublă victorie, consolidându-și astfel poziția de lider al clasamentului general după trei etape. Mai mult, podiumul din Croatia a fost completat cu un loc doi tot românesc: Zoltan Ordog (Husqvarna) reușind să se impună la mare luptă în fața bulgarului Viktor Borislavov (KTM) si sportivului croat: Matija Sterpin (KTM).

Ioan Chiujdea, pilotând o motocicleta KTM, a terminat pe 10, reușind însă să urce pe 7 în clasamentul general după trei etape.

La clasa EMX8c Aida Cojanu (Yamaha) a terminat pe locul 9 la finalul celor două manșe, păstrându-și astfel locul 7 in clasamentul general.

IMG_9115

În Polonia, la Cieszyn, a avut loc Etapa a II-a MX Women 2017.

Iasmina Stan (CSM Bucuresti) a terminat pe 20 prima manșă, castigand primul sau punct european și pe 21 in mansa a doua, îmbunătățindu-și astfel rezultatul obținut la Naestved, in Danemarca.

Dupa primele doua etape disputate Iasmina a urcat in Clasamentul General, regasindu-se acum pe locul 25 din 38 de participante.

 

Felicitări tuturor sportivilor români pentru frumoasele rezultate obținute in acest sfarsit de saptamana!