Rezultate Finale CNIR Hard Enduro E1 – Ghioroc King of the Hill 23-25.03.2018

atentie la motociclisti

In urma intrunirii Comisiei de Analiza formata pentru a judeca rezultatele si evenimentele desfasurate in timpul primei etape de Campionat National Individual al Romaniei la Hard Enduro s-au stabilit urmatoarele concluzii:

1. Penalizarile zilei de Sambata au fost stabilite la un nivel prea scazut pentru a isi indeplini cu succes sarcinile pentru care au fost impuse;

2. Oprirea cronometrarii dupa timpul limita stabilit pentru zilele de Vineri si Duminica face imposibila analiza in detaliu a aspectelor sportive desfasurate de sportivii ce nu s-au incadrat in timpul limita stabilit sau recalcularea in orice fel a clasamentelor stabilite la competitie;

3. S-au intocmit rapoarte cu toate concluziile detaliate, ce vor fi inaintate Colegiului de Arbitri, Comisiei de Tot-Teren, Comisiei de Disciplina si Biroului Federal in vederea stabilirii deciziilor finale cu privire la aceasta organizare.

Cu privire la rezultatele inregistrate si recalculate, Comisia de Analiza a decis marirea de cinci ori a tuturor penalizarilor dictate de Directorul de Concurs pentru ziua de Sambata 24.03.2018, astfel incat noile rezultate finale pentru CNIR Hard Enduro E1 Ghioroc sunt urmatoarele:

Descarca Rezultate Finale CNIR Hard Enduro E1 – King of the Hill, Ghioroc – 23-25.03.2018

Va multumim pentru rabdare si pentru intelegere!

Daca in continuare aveti de facut o observatie cu privire la rezultatele publicate o puteti adresa catre viorel@frm.ro