Rezultate Motocros Et II CE – Sevlievo, Bulgaria 6-7 mai 2017

mx85_2-Ivan-Ivanov-Mayor-of-Sevlievo-to-the-left-Nicoleta-Olariu-JP-of-the-event-middle-and-Dr.-Wolfgang-Srb-President-of-FIM-Europe-1024x683Federatia Bulgara de Motociclism a organizat la Sevlievo etapa a II-a din Campionatul European la Motocros, clasele EMX65, 85 si Open. Intre 6 si 7 mai 2017, in ciuda vremii nefavorabile, dar pe un circuit recent reabilitat, au asistat la etapele europene de motocros peste 6000 de spectatori.

Felicitările noastre o vizeaza in special pe sportiva clubului Top Cross TCS Otopeni, Aida Cojanu, care la bordul unei motociclete Yamaha a reusit sa obtina locul 5 la clasa EMX85.

La clasa EMX85 marele castigator a fost bulgarul Nikolay Malinov urmat de sportivul moldovean Nikolai Timus.

Este de mentionat aici ca intreaga competitie s-a desfasurat in conditii de ploaie, motiv pentru care traseul a creat mari probleme pilotilor, dar si organizatorilor, care in ciuda tuturor eforturilor depuse s-au vazut obligati sa anuleze mansa EMX65.

Rezultatele complete pot fi vizualizate si salvate aici.

Uram mult succes sportivilor romani care vor participa si la urmatoarea etapa europeana la motocros care se va desfasura intre 20 si 21 mai la Mladina, in Croatia!