Robert Muresan, locul 8 la Imola

Pe o temperatura de 22°C si 28°C la asfalt si cu un vant destul de consistent, a

debutat seiunea de WramUp pe circuitul Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola. Robi

Muresan cu pneuri uzate si cu un test pentru mici schimbari la setari a reusit un timp de loc 15 in aceasta sesiune , 1’53.457.

Echipa face ultimul briefing si setarile finale de cursa.

Robi este pozitiv si desi  Autodromo Enzo e Dino Ferrari di Imola este un circuit dificil unde zonele de depasire sunt destul de limitate, pleaca optimist si spera o clasare care sa ii permita sa acumuleze puncte.

Cu o strategie foarte buna pusa la punct, Robert Muresan, face o cursa tactica excelenta si termina pe locul 8 in - SuperStock 1000.

Astfel urca la general pe locul 16 si face o performanta unica pentru Romania cu locul 8.

Plecat din grila de pe locul 11, Robert a avut un start foarte bun, punct in care de obicei nu exceleaza.

Cazut pe locul 16 inca din primul tur, Roby incepe progresia, urca in turul 2 si 3 pe loc 14, tururile 4,5,6 pe locul 12, turul 7 loc 11, tur 8-10 urca pe 10, tur

11-12 pozitia 9, ca dupa superba depasirea in sicana asupra lui d’annunzio urca pe 8, desi cu ceva probleme la cutie isi pastreaza pozitia pana la final.

Robi este multumit de rezultat si ne promite noi clasari in puncte si in cursele urmatoare.

Robi a facut niste depasiri sectaculoase deasemenea asupra castigatorului de la Assen TT Valk, deasemenea Lussiana si Grotzkyj.

Multumim echipei care a muncit enorm in acest week-end, familiei care ma sustine, fanilor de acasa si celor care ne-au fost alaturi la circuit, suportului mass-media

si tuturor romanilor.

Ne reintalnim la Misano pe 22.iunie