Situatia in Clasamentele Generale de Est-European Viteza si Supermoto

Romania a fost reprezentata cu succes la sfarsitul saptamanii trecute la Plevna in Bulgaria in Est-Europeanul de Viteza si Supermoto:

pascota plevna

Ionel Pascota (Pascota Ioan Ilie Timisoara) a reusit sa isi indeplineasca obiectivul de a acumula cat mai multe puncte si de a isi pastra avansul acumulat in clasamentul general in ciuda problemelor medicale pe care le-a avut pe parcursul weekend-ului. Acesta a terminat cursa clasei SuperSport pe locul al doilea si a reusit sa isi mareasca ecartul fata de locul al doilea la general la 30 de puncte.

Alte rezultate frumoase ale romanilor s-au inregistrat la disciplina Supermoto unde Vlad Neaga (CS Dumbravita) a reusit o clasare pe locul al treilea si consolidarea locului 3 in clasamentul general.neaga plevna

Tot la disciplina Supermoto, la clasa juniorilor ce se intrec pe motociclete de 65cc, sportivul Zoltan Ordog (Dementor Racing Codlea) s-a clasat pe primul loc al podiumului dupa 2 manse in care a reusit sa se impuna in fata bulgarului Neychev, chiar la el acasa. Micutul Zoli conduce cu 10 puncte in clasamentul general inainte de sfarsitul Campionatului cu o etapa si are mari sanse de a castiga titlul de Campion Est-European.

ordog plevna

Felicitari tuturor premiantilor dar si participantilor angrenati in aceste Campionate Est-Europene.

Clasament General Est-European Viteza – dupa 4 etape

Clasament General Est-European Supermoto – dupa 3 etape