Supermoto

Circuitul VIK POWER din Arada fost gazda unui mix de motorsport: supermoto seniori si juniori precum si  viteza juniori. Beneficiind de o vreme insorita prima etapa din Campinatul National de SuperMoto a atras la start cei mai buni piloti la fiecare clasa.

In fata a aproximativ 300 de spectatori mai intai au incins motoarele cei mici. Nu am putut sa nu remarcam progresul facut de Ordog Istvan si faptul ca si-a schimbat stilul de pilotaj. Dealtfel el este cel care a castigat detasat SuperMoto 65 pe locul doi sosind Daniel Babescu. Pe cel de-al treilea loc a ajuns Patrick Pascota insa el este mai mic de varsta si a concurat cu o motocicleta de 50 de cm. Cand e Patrick pe pista insa cel care trebuie urmarit cu adevarat este  tatal sau, Ionel Pascota – multiplu campion national- pe fata caruia poti citi emotiile si stresul.

La seniori startul a fost combinat, atat clasa Hobby cat si clasa Open luand startul in acelasi timp. Batalia la Open s-a dat intre Sorin Traistariu – Ariciul, nimeni altul decat organizatorul concursului- si Vlad Neaga. Beneficiind de o experienta mult mai mare Sorin Traistariu a reusit sa se impuna in fata mult mai tanarului sau concurent. Pe locul al treilea a sosit Andre Gregoire.

Clasa Hobby a fost castigata de catre Ovidiu Sarafoleanu urmat deAndrea Lelli si Attilo Gergely.

Aceasta cursa a fost si un bun prilej de reglaje atat la nivelul circuitului cat si al pilotilor romani in vederea etapei de Campionat Mondial de SuperMoto ce urmeaza sa se desfasoare pe acelasi circuit in weekendul 16-18 Mai 2014. Sper sa vedem cat mai multi piloti romani in grila de start.

Vezi galerie foto —>>> http://www.frm.ro/foto/?album=2&gallery=36

Vezi rezultate —>>> http://www.frm.ro/rezultate-cnir-supermoto-et-iarad27-04-2014/