Transilvania Motor Ring – Întalnire FRM – CJ Mures

WhatsApp Image 2017-11-13 at 17.25.13In perspectiva inaugurarii circuitului de viteza Transilvania Motor Ring, saptamana trecuta a avut loc intalnirea dintre Presedintele Federatiei Romane de Motociclism, domnul Cristian Muresan si Presedintele Consiliului Judetean Mures, domnul Péter Ferenc.

Discutiile au fost purtate la sediul Consiliului Judetean Mures, dar si direct pe circuitul Transilvania Motor Ring, domnul Péter Ferenc prezentand in detaliu domnului Cristian Muresan evolutia lucrarilor aflate acum pe ultima suta de metri. WhatsApp Image 2017-11-13 at 17.27.29 (1)

Presedintele FRM a ajutat simbolic la finalizarea instalarii sistemului oficial de cronometrare, respectiv ingroparea antenelor in asfaltul circuitului. Au fost făcute câteva ture de circuit la bordul unui Safety Car, discutiile continuand pe tema unei posibile colaborari intre Federatia Romana de Motociclism si Consiliul Judetean Targu Mures, proprietarul Transilvania Motor Ring.

WhatsApp Image 2017-11-13 at 17.26.08Circuitul de viteza Transilvania Motor Ring se afla chiar langa Aeroportul International Transilvania si in imediata apropiere a autostrazii Nord Transilvanene aflate acum in constructie.

Domnul Cristian Muresan a apreciat la justa valoare aceasta investitie care o sa vina in sprijinul tuturor iubitorilor motorsportului din România si alaturi de noi toti este in asteptarea momentului inaugurarii circuitului.