Ziua 3 – Red Bull Romaniacs 2017

IMG_3177Ziua cu cea mai bună vreme, traseele cele mai lungi si cele mai salbatice peisaje pentru pilotii care s-au incumetat sa porneasca in cel mai dur hard enduro din lume. Fotografiile acestei etape pot fi vizionate aici. Pilotii romani au mers bine si la finalul zilei ne-au impartasit cateva ganduri:

Ionut Anghelus – Jitsu Zărnești #487 – Clasa Bronze

Azi mi-a placut enorm de mult traseul. Parerea mea este ca asa ar trebui sa fie fiecare zi de Romaniacs. Acum am inteles si de ce au numit editia aceasta “wild one”. Am ajuns in zone unde de obicei doarme mos Martin. Zone izolate si departate de civilizatie. Sunt foarte multumit de ritmul in care am mers. Initial aveam ca tinta terminarea concursului undeva pe 20-30. Azi am terminat pe 14 si la general 17. Mai avem o ultima zi maine dupa care vreau sa pun motorul in cui o perioada.

Catalin Pavel – Jitsu Zărnești #605 – Clasa Iron

Ziua 3 a inceput pentru cei de la Iron cu o urcare in varf de munte. Ceata, frig si caini ciobanesti. Destul de dificil in prima parte, dupa service point traseul a devenit insa o reala placere. Poteci abrupte si zone de padure tehnice. O cazatura pe final de cursa a facut ca ziua sa se incheie perfect. Asteptam ziua 4.

IMG_2246Emanuel Gyenes – Vectra Zărnești #102 – Clasa Silver

A trecut si a 3-a zi de la Redbull Romaniacs 2017, zi care a fost si cea mai de la aceasta editie. Am terminat pe 3 azi si am ramas tot pe locul 2 in clasamentul general (silver). Maine este ultima zi si vreau sa ajung la Gusterita cu bine si sa pot sa urc pe podium inca odata.

Flavius Bogdan Bot – Persistent Enduro Team Bihor #602 – Clasa Iron

Ziua 3 a fost cu adevarat hard, in spiritul Romaniacs. Ma asteptam la mai multe pasaje tehnice si la mai putina viteza, asta ca sa pot urca un pic in clasament. La final de zi ma declar fericit ca am ajuns pana aici si ca pot sa plec maine spre ultimul finish al cursei.

Varga Zsolt – CSU Știința București – KTM 300 #32 – Clasa Gold

Astazi am avut cea mai grea zi de pana acum, au si inchis traseul organizatorii la service point. Din pacate am fost timebared la CP6, dar cred ca am mers bine pt ca am urcat pe pozitia 16. Astept ziua urmatoare sa ajung la finish, sper ca o sa fie o zii mai usoara.

IMG_2968Dragos Isacescu – Velox Enduro Racing #536 – Clasa Bronze

Asa cum am bănuit de ieri azi a fost o zi foarte grea. Lunga si cu un traseu dificil. Am crezut de la start ca timpul maxim pentru traseu este 8h. Am terminat in 7h 59min si 30 sec. Ultima ora din traseu am mers cel mai tare de cand ma stiu, motiv pentru care am si facut destul de multe greseli, inclusiv o cazatura in care am rupt schimbatorul de viteze. Astfel încât ultimii 7-8 km am mers foarte greu, dar eram disperat sa ajung in cele 8h. Am ajuns la mustață:) Sunt bucuros că am ajuns la finish fără mari lovituri si in timp. Mai e ziua de mâine pe care sper sa o termin cu mai puțin dramatism.

IMG_2850Alexandru Pop –  Jitsu Zărnești #486 – Clasa Bronze

Cea mai grea zi de pana acum cu traseu lung si foarte sustinut. Nu prea aveai zone de odihna, dar per ansamblu a fost foarte frumos traseul. Pacat de zona aia lunga de legatura.

Ioan Botez – Masterbike Cluj #479 – Clasa Bronze

Am terminat si ziua 3, dar  se pare ca partea de raid nu ma avantajeaza. Nu am reusit sa ma incadrez in timpul acordat si asta cand nu mai aveam mult de parcurs. Am avansat pozitii, am luptat cu toate durerile posibile si cel mai important, am progresat si am parte de o experienta greu de egalat. Sper ca la briefing sa primesc o veste buna, sa fiu acceptat in ultima zi.

Sergiu Grecu Moto – Moto Club Haita Deva #338 – Clasa Bronze

Ziua de azi mi s a parut cea mai grea de pana acum.152 de km de mers cu poteci, urcari si coborari pline de piatra,a fost putin epuizant.Totul a decurs bine, sper sa ramana la fel si maine.

IMG_2228

Alexandru Dumitrescu – CSU Știința București  #217 – Clasa Silver

Day 3 offroad terminata cu bine!!! O zi grea, foarte sustinuta. A fost dificil pentru ca am prins multi rideri blocati in traseu, coborari nterminabile si creste de munti impresionante!!! Motor a mers perfect!!! Maine este ultima zi !!! Mai am 10% power in corp, momentan cred ca sunt pe 6 la general. Asteptam rezultatele oficiale. #NeverBackDown #VikingPower #VikingPruszynski #Germino #Moto24 #Dementor #BelRay #CLBrakes #EKChains by www.motonetro.ro #Foliarex #EnduroLaMotoare

 

Foto: Marius Dincă