Campionatele Nationale la Viteza si Supermoto vor fi transmise live pe internet

live-streaming-photoIncepand cu sezonul 2016, competitiile contand pentru Campionatul National Individual al Romaniei la Viteza si, respectiv, la Supermoto vor fi transmise in sistem live-streaming pe internet la adresa http://www.frm.ro/live/.

Tot de anul acesta, disciplina Viteza si-a desemnat  manager general al campionatului in persoana lui Virgil Marin; Bogdan Adrian Minciuna, prin clubul pe care il reprezinta, va organiza cele patru etape ale CNIR Supermoto.

Iata ce ne-au declarat cei doi intrebati de FRM cu privire la disciplinele pe care le reprezinta si la sistemul de live-streaming:

 

IMG-20160408-WA0001“Anul 2015  a adus un plus de valoare motociclismului de viteza in Romania, atat prin deschiderea primului circuit de viteza din tara noastra, cat si a valului crescand al numarului mare de rutieri in a testa viteza pe circuit. Transmisia live streaming de la ultima etapa de campionat a avut un impact destul de mare in a obtine sponsorizari pentru piloti si cluburi si, in urma discutiilor purtate, m-a facut sa cred ca asta este solutia privind mediatizarea si crearea posibilitatii aparitiei de noi sponsori. Este mult de munca, dar atat timp cat dorinta pilotilor cu pedigree, cat si a noilor aspiranti este in a fi prezenti la cursele organizate sub egida FRM, ma face sa fiu responsabil in a face cunoscut acest sport si sa mai renunt si anul acesta la a fi in sa. Sper ca acest an sa marcheze inceputul unei mediatizari a acestui sport si ma bucur ca am avut aceasta ocazie.”

foto:

Virgil Marin

Manager General CNIR Viteza

CEO Century Team Voluntari

 

FB_IMG_1443979105657

“Sezonul 2016 se doreste a fi un sezon mult mai bine organizat si speram cu o participare mai mare in randurile sportivilor. La initiativa noastra, a comisiei de specialitate si FRM, am infiintat o noua clasa pentru amatori scutere pentru a da posibilitatea amatorilor de a se initia in acest sport si de a accede in clasele sport.

Dorinta  noastra este de a ridica nivelul campionatelor nationale de supermoto, scutere si viteza pe circuit juniori nu numai prin o organizare uniforma a celor patru etape dar si cu o imbunatatire substantiala de mediatizare prin partenerii nostri media si prin transmiterea Live a etapelor. Se lucreaza intens cu circuitele pentru a se oferi conditii de cea mai buna calitate si speram ca spectacolul sa nu ne lipseasca.”

foto:

Bogdan Adrian Minciuna

Organizator CNIR Supermoto

CEO Motorsport Race Management Bucuresti