Parteneriat FRM – HOLESHOT EVENTS

 

frm hte

Federatia Românã de Motociclism si promotorul Track Events au plãcerea sã anunte încheierea unui parteneriat pentru organizarea Campionatului National de Motociclism Vitezã 2015 (CNMV).

Astfel, Federatia Românã de Motociclism a desemnat echipa Track Events sã gestioneze organizarea si promovarea în mass media a curselor din calendarul CNMV 2015.

La recomandarea si cu acordul F.R.M., promotorul Track Events a contractat complexul ialomitean din Adancata România pentru desfãsurarea curselor de motociclism vitezã de anul acesta.

Etapele se vor desfãsura conform urmãtorului calendar:

1. DATA:  2 – 3 APRILIE – CUPA DE OMOLOGARE “VITEZA”

2. DATA: 1 – 3 MAI - ETAPA I CAMPIONAT NATIONAL

3. DATA:  17 – 19 IULIE - ETAPA II CAMPIONAT NATIONAL

4. DATA:  21 – 23 AUGUST – ETAPA III CAMPIONAT NATIONAL

5. DATA:  25 – 27 SEPTEMBRIE – ETAPA IV CAMPIONAT NATIONAL

6. DATA: T.B.A. – CUPA F.R.M.

Odatã cu aparitia primului complex de gen din România, F.R.M. si Track Events doresc ca 2015 sã fie anul în care Campionatul National de Motociclism Vitezã intrã în epoca modernã, cu întreceri desfãsurate la standarde înalte, europene, din punct de vedere organizatoric si al spectacolului sportiv.

Asadar, toti sportivii de la ramura Vitezã sunt invitati sã participe la cele 4 etape de campionat si la cele 2 Cupe individuale din 2015.

Campionatul National de Motociclism Vitezã oferã participantilor la etape un program de antrenamente generos, cu costuri reduse si la standarde înalte de sigurantã.

Si tocmai pentru a incuraja performanta sportiva, in mod exceptional pentru 2015, F.R.M. a decis ca orice sportiv aflat la prima sa participare in Campionat – motiv din care trebuie sa se inscrie la clasele de Debutanti cu licenta de tip B – poate solicita trecerea la o clasa superioara, cu licenta de tip A, in functie de timpii pe tur obtinuti la primele sale antrenamente libere din sezon.

De asemenea, orice sportiv care are dreptul de a participa cu o licenta de tip A, dar nu a mai participat la nicio competitie de viteza oficiala in ultimele cinci sezoane, va putea achizitiona o licenta de tip B.

In plus, F.R.M. si Track Events doresc sã încurajeze si motociclistii “hobby-sti”, pasionati de viteza pe circuit sã participe la antrenamente sau chiar la curse. Acestia au la dispozitie un cadru legal, si necostisitor pentru a-si putea “hrãni” setea de adrenalinã si pentru a putea accede la performanta sportivã.

Echipa Track Events este condusã de doi profesionisti cu experientã: Cãtãlin Soloc – jurnalist moto si producãtor al emisiunii TV Moto Magia si Iulian Soros – specialist în comunicare si pilot de Superbike.