Sportivii Anului 2020 la ramura Motocros

IMG_0030 tompa logoCei mai buni sportivi ai anului 2020 la disciplina Motocros sunt: George Cabal, Krisztian Robert Tompa si Zoltan Ordog.

Federația Română de Motociclism a pregătit pentru toți sportivii anului 2020 de la toate disciplinele câte o cască moto.

IMG_0035 zoltan logoAm fost vizitați la sediul Federației de Campionul României la clasa MX2, Krisztian Tompa (Steaua București), și de Campionul României la clasa 85cc, Zoltan Ordog (Top Cross TCS Otopeni). Aceștia și-au probat căștile, ne-au împărtășit planurile lor pentru aceste sezon și ne-au semnat în calendarul FRM 2021 în dreptul fotografiilor lor din IMG_0026 sami logocompetițiile anului trecut.

Alături de Krisztian Tompa și Zoltan Ordog a venit și un viitor sportiv al anului la disciplina Motocros, Sami Alexandru Dumitru (Top Cross TCS Otopeni), Campion Național la clasa 65cc în sezonul competițional 2020.

Ne-am fi bucurat să putem acorda aceste premii la fel ca în anii trecuți, cu ocazia Galei Campionilor. Din păcate, aceasta nu a fost posibil în 2020 și nu ne rămâne decât să sperăm că pe parcursul acestui an vom începe să intrăm în normalitate, să avem iar spectatori la concursuri și să încheiem sezonul competițional cu o nouă Gală.

Felicitări tuturor și să ne vedem cu bine la prima etapă națională de motocros care se va disputa pe circuitul de la Ciolpani între 10 si 11 aprilie 2021!