Analizarea Rezultatelor King of the Hill 2018 – 23-25.03.18

In urma KOTH2018 am primit foarte multe solicitari, comentarii si mesaje referitoare la clasament si la modul de intocmire al acestuia. Sunt mesaje si comentarii de toate genurile ce descriu diferite aspecte ale organizarii sau ale clasamentelor finale afisate la Secretariat si publicate pe website-ul organizatorului si Facebook.

Lucrurile semnalate au tendinta de a descrie situatii ce par incorecte sau nedrepte in orice gen de competitie, de aceea pentru a ne asigura de validarea unor rezultate corecte am hotarat infiintarea unei comisii de analiza a rezultatelor si desfasurarii competitiei mentionate, formata din membrii Comisiei de Enduro si din reprezentanti ai cluburilor participante.

Considerand faptul ca toate rezultatele devin finale la 30 de minute de la afisarea rezultatelor, in mod exceptional, pentru a aplana discutiile si a elimina motivele de nemultumire valida cu privire la acest eveniment, vom primi si reanaliza fiecare situatie semnalata, in urmatoarele conditii:

a. sa fie transmisa pe e-mail la viorel@frm.ro pana cel mai tarziu MIERCURI 28 MARTIE 2018 – ORA 17.00
b. sa contina toate datele solicitantului de identificare, cum ar fi numarul de start, numele si clubul, descrierea situatiei semnalate, pozitionarea solicitantului pe traseu la momentul dat in raport cu alti sportivi sau cu CP-urile, numerele de concurs ale celor considerati ca se afla nejustificat pe un loc in clasament, alte informatii sau argumente considerate necesare, schita a traseului, etc.
c. sa mentioneze un numar de telefon personal pentru a putea contacta solicitantul direct

Va rugam sa fiti rabdatori in asteptarea unui raspuns si sa retineti ca dosarul competitiei cu toate rezultatele, foile de trecere CP, cartoanele, etc. va ajunge la Federatie abia in cursul acestei seri iar Comisia de Analiza se va intruni MIERCURI 28 MARTIE – ORA. 18.00 pentru reanalizarea fiecarei situatii primite pe e-mail in termenul mentionat, in parte. Abia dupa ce vom reparcurge si analiza logica fiecarei decizii luate la aceasta competitie vom putea sa oferim un raspuns individual pentru fiecare solicitare.

Ne pare rau sa constatam experientele dezamagitoare descrise, suntem pregatiti sa remediem cu ajutorul Dvs. toate situatiile incorecte si va asiguram ca interesul si obiectivul nostru este ca fiecare participant sa plece sanatos si multumit de la competitii.

Va multumim pentru intelegere!