Anunt Important pentru sezonul competitional 2016!

exclamation markIn atentia tuturor sportivilor FRM:

Licentele nationale pentru sezonul 2016 au o taxa redusa cu pana la 30% pana la data de 28 februarie 2016, astfel:

- SuperLicenta Tot-Teren (clasele A si B) are taxa de 55 EUR inainte de 28 februarie 2016, respectiv 70 EUR dupa aceasta data;

- Licenta anuala Viteza, Supermoto, Motocros, Dirt-Track, Enduro, Endurocross, Hard-Enduro, Rally-Raid are taxa de 35 EUR inainte de 28 februarie 2016, respectiv 45 EUR dupa aceasta data.

Taxele de mai sus nu includ asigurarea medicala.

 

Noutati Discplina Viteza

12494943_1075335762511331_6378701201096294674_nVirgil Marin a fost numit de catre FRM, in baza unui contract de voluntariat, Manager General al Campionatului National Individual de Viteza al Romaniei 2016, cu obligatiile de a oferi un format unitar pentru fiecare etapa a campionatului si de a transmite live pe internet (via livestreaming) integral cursele CNIR Viteza.

Organizatorii selectati de catre Managerul General CNIR Viteza 2016, Virgil Marin, sunt: Fire Motorsport Bucuresti, CSM Bucuresti, AMCKart Bucuresti, Lupo Racing Timisoara si Century Team Voluntari.

Clasele de Juniori 85cc si 125SP vor beneficia de gratuitate in privinta taxei de participare la etapele pe circuit.

 

 

Noutati Disciplina Supermoto

Clubul MRM (Motorsport Race Management Bucuresti) a fost desemnat de catre Comisia de specialitate pentru a organiza toate etapele din cadrul Campionatului National Individual al Romaniei la Supermoto, cu obligatia de a transmite live pe internet (via livestreaming) fiecare etapa a campionatului.

 

Noutati Disciplina Motocros

Calendarul 2016 al CNIR Motocros este inca provizoriu. FRM cauta solutii pentru a avea un manager general al campionatului si pentru organizarea etapelor in Romania.

Disciplina Motocros a fost subventionata de catre FRM din punct de vedere al asistentei medicale, cat si din punct de vedere al arbitrajului electronic. FRM va discuta solutii astfel incat organizatorii sa se dedice amenajarii circuitelor si promovarii competitiilor la nivel local.

 

Noutati  Disciplina Tot-Teren

Calendarul 2016 este inca provizoriu si va fi completat cu diferite cupe locale in cadrul cupelor regionale.

Cupa Europeana de Hard-Enduro va fi reluata la Predeal – Carpath Enduro. Aceasta competitie va conta si in clasamentul est-european de Hard-Enduro.

O etapa din Campionatul Est-European la Enduro se va organiza la Sebis in comun cu Campionatul National Individual si pe Echipe al Romaniei si, respectiv, al Ungariei.

De asemenea, si la disciplina Rally-Raid avem programata in 2016 o etapa de est-european, la Bucuresti.

Sezonul 2016 va include si competitii de Snowmobile si SkiJet-uri.

 

Noutati  Disciplina Dirt-Track

FRM va sustine activitatea Juniorilor in cadrul Campionatului National Individual al Romaniei la Dirt-Track intr-un program agreat cu toate cluburile de specialitate.

Cupa MACEC are programata o intalnire la Braila in septembrie.

 

Va multumim pentru interes !