Bilete – SuperEnduro World Championship – GP OF ROMANIA – Cluj Napoca BT Arena – 20 Ianuarie 2024

WhatsApp Image 2023-10-11 at 18.12.59 micAu fost puse in vanzare biletele pentru etapa a IV-a a Campionatului Mondial de SuperEnduro 2024 care va fi gazduita de România în organizarea Clubului Haita Deva.

Biletele pot fi achiziționate de aici:

www.bilete.ro/superenduro-world-championship-gp-of-romania/

WhatsApp Image 2023-10-11 at 18.12.59Cele mai importante clase care vor concura sunt Clasa Prestige si Clasa Junior. Aceste clase punctează în clasamentele Federației Internaționale de Motociclism. Campion en-titre la Prestige este Billy Bolt, britanicul câștigând titlul după victoria din ultima etapă care s-a desfășurat la Ierusalim în martie. Pe locul doi a încheiat conaționalul său Jonny WALKER, iar pe trei a urcat americanul Cody WEBB.

Au început deja antrenamentele multiplul Campion Național Jozsa Norbert Levente, dar și Sergiu Grecu, fost câștigător la Red Bull Romaniacs (clasa Bronze), dar și cel care s-a întâlnit și negociat acest eveniment cu Promotorul Campionatului Mondial de SuperEnduro Alain Blanchard.

A fost aleasă pentru acest eveniment unic cea mai mare sală acoperită din România: BT Arena din Cluj Napoca. Concursul va avea loc pe 20 ianuarie 2024 începând cu orele 18:00.