Campionatul European BMU & CNIR Supermoto & CNIR Viteză Jr. – Prejmer 20-21.08.2022

C43A5736Revenim in acest sfarsit de saptamana pe circuitul Prejmer Raceway din Brasov pentru un regal de supermoto. Campionatul European BMU are programată în România etapa a V-a, iar în Campionatul Național de Supermoto și Viteză Jr se vor disputa etapele 3 și 4. Continuă de asemenea și etapele Cupei Ohvale cu motocicletele MiniGP de 110cc. Evenimentul este organizat de clubul Jitsu Zărnești între 20 și 21 august 2022.

La supermoto vor concura clasele: SM65, SM85, SM Open, SM Hobby, SM Veterani.

În Campionatul Național de Viteză Jr vor concura: Junior I, II, III, 85cc, 125 Sport, Moto 3.

Cupa Ohvale va avea la start motociclete identice MiniGP de 110cc.

C43A5031La clasa regină, clasa S Open, avem la finalul primelor două etape un clasament în care trei sportivi emit pretenții pentru titlul de Campion Național. Vom urmări astfel împreună spectacolul oferit de Vlad Neaga, Brăescu Denis și Dumitru Robertino în Campionatul Național.

Ioviță Mark Luca domină întrecerea națională la clasa SM65 și îi vom ține pumnii în etapa a V-a balcanică unde de asemenea este lider și concurează pentru titlul de Campion European BMU.

20220806_122134După ce au concurat pentru prima dată în Campionatul Național în primele două etape disputate tot la Prejmer, așteptăm revenirea la start a celor mai tineri sportivi Băcilă Tudor Ioan și Hidan Matei.

Programul si Regulamentul Particular al etapelor din Campionatul Național pot fi consultate aici.

Regulamentul BMU European SuperMoto Championship este disponibil aici.

Mult succes!