Campionatul European de Motocros 65&85cc & CNIR Et.II & BMU Et.I – TCS Racing Park 07-09.05.2021

test bara sponsoriPeste doar o zi incepe unul dintre cele mai importante evenimente sportive motocicliste din sezonul competitional 2021. Campionatul European de Motocros al claselor 65 si 855cc are programata o etapa care se va desfasura pe circuitul TCS Racing Park impreuna cu etapa a II-a nationala si prima etapa balcanica. Organizator este clubul Top Cross TCS Otopeni, iar evenimentul este programat sa se desfasoare pe parcursul a trei zile, intre 7 si 9 mai 2021.

Vor concura clasele: 50cc Jun II + III; 65cc; 85cc; MX2; MX2 Jun; MX1; Amatori; Veterani 1 si 2 si Fete.

cover 2Concursul se va desfasura pe traseul principal al TCS Racing Park din comuna Gorgota (cu acces auto din DN1/Ciolpani). Vineri, 7 mai, sunt programate înscrierile si verificarile tehnice, sâmbătă, 8 mai, se vor desfășura ceremonia de deschidere, sesiunile de antrenamente si calificari, precum și prima manșă de la clasa Amatori. Duminică, 9 mai, se vor desfășura cursele, evident cele mai importante momente ale zilei fiind mansele europene de 65 si 855cc. Accesul spectatorile este din pacate interzis de legislatia actuala.

Program + RP CNIR MX Et2 & SR MX BMU Et.1 & SR CE MX 65/85cc – 07-09.05.2021

Rezultatele etapei de Campionat European vor fi publicate la finalul concursului aici.

Rezultatele Campionatului Naținal și Balcanic vor putea fi consultate pe site-ul Federatiei Romane de Motociclism, aici.

Pagina de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici.

Cu aceasta ocazie, circuitul TCS Racing Park sarbatoreste 20 de ani de la inaugurarea sa si are un frumos motiv de mandrie si de sarbatoare. Felicitari!