Campionii României la Hard Enduro – CNIR 2018

17 kjhjh norbert logoCampionatul National de Hard Enduro 2018 a avut programata saptamana trecuta ultima sa etapa, cea de a V-a: Tracking Dracula. Clasamentul General este acum gata si avem bucuria sa va anuntam Campionii României la Hard Enduro.

Campion Național la clasa A (PRO) este Jozsa Norbert Levente de la clubul Master Bike Cluj – 410 puncte. Pe locul doi este Kovacs Ervin – Zsolt de la Go Racing Bucuresti, iar pe trei Varga Zsolt de la CSU Stiinta Bucuresti.

Clasa Internationala Open PRO este castigata de David Cyprian (licență Slovacia), urmat de Jozsa Norbert Levente si Kovacs Ervin – Zsolt.

288 incze logoCampion Național la Veterani este Incze Csaba de la Go Racing București cu 303 puncte. Argintul merge la Vartolomei Stroisteanu de la Master Bike Cluj iar bronzul la Roth Constntin de la clubul Sibiu Racing Team.

Castigator al Campionatului International la clasa Veterani este Zdenek Cyprian (licență Slovacia), urmat de  Incze Csaba si Vartolomei Stroisteanu.

Cele cinci etape ale CNIR Hard Enduro 2018 au fost:

- King of the Hill – Arad – 23-25 Martie

- Arsenal Park – Orastie – 13-15 Aprilie

- EnduroPanorama – Ghelari – 03-06 mai

- Ditrocks – Ditrau – 22-24 Iunie

- Tracking Dracula – Bistrita – 06-08 Iulie

158 gfndkj lascus logoCupa Federației Române de Motociclism  a clasei B (Expert) este câștigată de Lăscuș Ovidiu de la clubul Extrem Motors Hunedoara, cu 385 de puncte. Pe locul doi este Nicolae Daniel, iar pe trei Nițu Ioan, amândoi de la Jitsu Zărnești. Clasamentul Internațional al clasei B este identic cu cel național.

Cupa Federației Române de Motociclism a clasei C (Hobby) este câștigată de Căciulă Marian Dumitru de la clubul Master Bike Cluj, cu 273 de puncte. Lăscoiu Denis de la Extrem Motors Hunedoara primește argintul, iar Pescaru Robert de la clubul Persistent Cetariu este medaliat cu bronz.

340 cvcd caciula logoIn Clasamentul Internațional al clasei C, primul este Miroslav Moringa (Slovacia) cu 300 de puncte. Pe doi este Martin Stredansky (Slovacia), iar pe trei Căciulă Marian Dumitru.

 

Clasamentul General al CNIR Hard Enduro 2018 este disponibil aici.

 

Felicitări Campionilor României la Hard Enduro!!! Ne revedem cu ei live la Gala Campionilor FRM 2018.