Campionatul Mondial de SuperEnduro 2019-2020 Etapa I – Cracovia 07.12.2019 – Norbi & Sergiu

RIESA GP '18-'19 by Michel#77-349Peste doar patru zile incepe Campionatul Mondial de SuperEnduro. Prima etapa se va disputa pe Arena Tauron din Cracovia (Polonia), sambata, 7 decembrie 2019.

Vor alerga pentru România doi sportivi: Jozsa Norbert Levente (locul 4 mondial obținut anul trecut) și Sergiu Grecu (aflat la prima sa participare).

Înainte să se îmbarce pentru zborul către Cracovia cei doi ne-au spus următoarele:

Jozsa Norbert Levente:

„M-am pregatit temeinic pentru acest Campionat Mondial de SuperEnduro asa ca pot lua startul cu o atitudine pozitiva la Cracovia. Anul trecut am ratat podiumul final, țelul meu din acest an fiind nu doar să urc pe podium la o etapa ci să rămân pe podiumul final al Campionatului Mondial. O sa concurez în acest sezon cu o motocicleta KTM sub culorile clubului Master Bike Cluj.

Susținătorii mei din acest an sunt: Masterbike, Szinker SRL, L&A, 3A Impex, MXmotors, LetsRide Graphics, ServiceSuspensii.ro, Forma, CZ Chains Romania, Enduro.Expert.com și FRM carora le mulțumesc pentru încrederea acordată.”

C43A6150 222 394 z sergiuSergiu Grecu:

„Mă bucur enorm că am șansa să particip la o astfel de cursă. Este prima mea participare la o competiție de tip SuperEnduro. Îmi doresc să plec din start cât mai pozitiv și mai calm, am urmărit diferite etape și am văzut ca este cu adevărat dificil, atât fizic cât și psihic. Sper să reușesc un rezultat bun, fără să sufăr accidentări grave. Nu aș fi putut ajunge până aici fără ajutorul familiei mele și fără ajutorul clubului sportiv Motoclub Haita Deva, cărora le mulțumesc enorm. Aș vrea să mulțumesc atât Federației Române de Motociclism, cât și colegilor de echipă și prietenilor pentru imensa susținere!”

Urăm mult succes amândurora, pentru spectatorii din România urmând să revenim pe pagina noastră de Facebook cu fotografii, filme și informații în timp real.

 

Foto: Mihai Birca & Marius Dincă